Aikuisten toiminta

Seuraavat aikuisten kurssit alkavat viikolla 8, katso tarkemmat tiedot kursseista vasemmanpuoleisen valikon kautta!

KuUS järjestää aikuisille jäsenilleen eritasoisia 10 kerran uintikursseja sekä mastersuintitoimintaa Niiralan uimahallissa. Mukana uutuutena nyt myös taitouintikurssi!

Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme, jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2018-heinäkuu 2019 30 euroa/henkilö, ja sen voi maksaa kurssi- tai kausimaksun yhteydessä.

Myös tilauskurssit tai yksityisopetus järjestyvät yksilöllisesti suunniteltuna.

Tiedot vaihtoehdoista vasemmalta sivupalkista.

You can attend to the adult activities also in English, please contact kurssit(at)kuopionuimaseura.fi for more information.

Kurssimaksun voi maksaa nyt myös Smartum-liikuntaseteleillä tai Edenred-virikeseteleillä.

Jos haluat käyttää näitä maksuvälineitä, voit käydä maksamassa Uimaseuran toimistolle Niiralan uimahallin 2. kerroksessa

(auki sovittaessa, puh. 044-9881211 / toiminnanjohtaja Tua, tai erillisten ilmoitusten mukaan)