Taitouintikurssi

Sunnuntaisin klo 15.30-16.30

Ei harjoituksia:

3.3., 10.3. Hiihtoloma

Muista mahdollisista poikkeuspäivistä ilmoitetaan erikseen

Ryhmä on tarkoitettu kaikille taitouinnista kiinnostuneille yli 16-vuotiaille, eikä ylä-ikärajaa ole!

Lähtötasovaatimuksena on 150 m yhtäjaksoinen uimataito isossa altaassa.

Harjoituksissa opetellaan eri uintilajien ja taitouinnin perustekniikoita ja erilaisia scullingeja. Lisäksi tutustumme erilaisiin muodostelmiin, sekä käsi- ja jalkasarjoihin. Taitouintiin kuuluu myös sukeltelut ja taitojen karttuessa pääalaspäin oleminen vedessä. Voimistelu ja tanssitausta on hyödyksi, muttei pakollinen.  Harjoitukset pidetään Niiralan uimahallin syvässä altaassa.

Harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi kestää 12 kertaa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme, jäsenmaksu 30e/hlö/kausi on toimintakaudella elokuu 2018-heinäkuu 2019, ja sen voi maksaa kurssimaksun yhteydessä. Kurssin hinta on jäsenelle 165 €.

Kurssilla kokoonnutaan hyppytornien päätyyn kuivaharjoitetta varten alkamisaikana.

Kurssimaksun voi maksaa nyt myös Smartum-liikuntaseteleillä tai Edenred-virikeseteleillä.

Jos haluat käyttää näitä maksuvälineitä, voit käydä maksamassa Uimaseuran toimistolle Niiralan uimahallin 2. kerroksessa

(auki sovittaessa, puh. 044-9881211 / toiminnanjohtaja Tua, tai erillisten ilmoitusten mukaan)