Uinnin jatkotekniikkakurssi

Lauantaisin
klo 13.45-14.30
22.12., 29.12. ja 5.1. ei kurssikertaa, joululoma

Jatkotekniikkakurssin lähtötasovaatimuksena on 500 m yhtäjaksoinen uimataito, josta 200 m vapaauintia ja 200 m selkäuintia hyvällä tekniikalla. Kurssilla hiotaan vapaa- ja selkäuinnin tekniikkaa sekä paneudutaan tarkemmin volttikäännökseen ja lähtöhyppyyn. Uusina tekniikoina kurssilla harjoitellaan rinta- ja perhosuinnin tekniikoita.

Tavoitteena on antaa valmiudet pitkiin yhtäjaksoisiin uintimatkoihin millä tahansa kilpauintitekniikalla.

Jatkotekniikkakurssilla on harjoitukset kerran viikossa. Kurssi kestää 10 kertaa.

Jatkotekniikkakurssin jäsenhinta on 130 euroa.

Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme, jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2018-heinäkuu 2019 30 euroa/henkilö, ja sen voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Uimareille jaetaan ensimmäisillä kerroilla käyttöön harjoitusvuorokortti, jota näyttämällä uimahallin kassalle pääsee sisään pukuhuoneisiin. Kannattaa pitää 50 sentin kolikkoa mukana pukukaappia varten! Kokoontuminen syvän pään katsomossa kurssin ilmoitettuna alkamisajankohtana.

Jatkotekniikkakurssin jälkeen on mahdollista liittyä mukaan masterstoimintaan tai jos mastersryhmiin ei mahdu, pyrimme järjestämään korvaavaa toimintaa kaikille halukkaille.

Kurssimaksun voi maksaa nyt myös Smartum-liikuntaseteleillä tai Edenred-virikeseteleillä.

Jos haluat käyttää näitä maksuvälineitä, voit käydä maksamassa Uimaseuran toimistolle Niiralan uimahallin 2. kerroksessa

(auki sovittaessa, puh. 044-9881211 / toiminnanjohtaja Tua, tai erillisten ilmoitusten mukaan)

Seuraava aikuisten jatkotekniikkakurssi järjestetään 23.2.-11.5.2019, ilmoittautuminen avautuu viikolla 7.