Hinnat

Vesipetoleirin hinta on 150 e, uimaseuran jäsenille 145 e. Hinta sisältää ohjauksen ja tilavaraukset leirin aikana sekä lämpimän lounaan jokaisena leiripäivänä.

Kesäuimakoulujen, Vesis-kurssin ja Lajirallien hinta on 70 e, uimaseuran jäsenille 65 e. Hinta sisältää ohjauksen sekä sisäänpääsyn harjoitusvuorolle.

Aikuisten uintitekniikkakurssin hinta on 75 e, uimaseuran jäsenille 70 e. Hinta sisältää ohjauksen sekä sisäänpääsyn harjoitusvuoroille.

Saman uimarin osallistuessa uimakouluun molemmilla viikoilla, myöhemmän viikon uimakoulumaksusta myönnetään 10 euron alennus.

Ilmoittautuminen

Kesäuimakoulujen ennakkoilmoittautuminen ma 20.5. klo 18 - ti 21.5. klo 17.45. Ennakkoilmoittautumiseen ovat oikeutettuja talven 2018-2019 sekä kevään 2019 kurssilaiset.

Kaikille avoin ilmoittautuminen kesäuimakouluihin ti 21.5. klo 18 - pe 24.5. klo 18.

Jos olet epävarma sopivasta ryhmästä/lapsen lähtötasosta, otathan ennen ilmoittautumista yhteyttä meihin joko puhelimitse, tekstarilla tai Whatsappilla numeroon 044 982 8157 tai sähköpostitse uimakoulut(a)kuopionuimaseura.fi.

Jos lapsella on jokin erityistä huomiota vaativa sairaus tmv. seikka, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeen "Muuta huomioitavaa"-kohdassa.