Vesiesikoulu (4-6 v.)

Vesiesikoulu on tarkoitettu lapsille, jotka ovat vielä arkoja vedessä, tai joilla ei ole aiempaa kokemusta uimakouluista. Kurssi on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille. Kurssille ei ole lähtötasovaatimuksia. Vanhemmat eivät ole näköyhteydessä lapseen kurssin aikana.

Kurssin tavoitteena on rohkaista lasta itsenäiseen toimintaan vedessä sekä vahvistaa lapsen vedessä liikkumisen taitoja. Kurssilla harjoitellaan leikinomaisesti kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita.

Kesän Vesiesikoulu kestää viisi kertaa (ma-pe). Ryhmäkoko on enintään 12 lasta, ja ohjaajia on kaksi.

Viikko 23 3. - 7.6.2019 klo 15.00 - 15.50. Ohjaajat vastaavat lapsista "aulasta aulaan" eli myös pukuhuoneissa.

Vesiesikoulussa allasaika on noin 30 minuuttia.

Kokoontuminen uimahallin aulaan kurssin alkamisaikana.

Kesän Vesiesikoulun hinta on 70 e, uimaseuran jäsenille 65 e.

Arkipäivien kurssien aikaan saattajan on mahdollista mennä uimaan maksamalla uimahallin normaalin sisäänpääsymaksun.