Vesiesikoulu (5-8 v.)

Vesiesikoulu on tarkoitettu lapsille, jotka ovat vielä arkoja vedessä, tai joilla ei ole aiempaa kokemusta uimakouluista. Uimakoulu on tarkoitettu 5-8 -vuotiaille. Vesiesikoulun lähtötasovaatimuksena on viiden vuoden ikä.

Uimakoulun tavoitteena on rohkaista lasta itsenäiseen toimintaan vedessä sekä vahvistaa lapsen vedessä liikkumisen taitoja. Uimakoulussa harjoitellaan leikinomaisesti vedessä liikkumista ja hengittämistä, kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita.

Huomioithan, että vanhemmat eivät ole näköyhteydessä lapseen uimakoulun aikana.

Kesän Vesiesikoulujen kesto on viisi (5) kertaa. Ryhmäkoko on enintään 12 lasta, ja ohjaajia on kaksi.

Viikko 23 ma 1.6. - pe 5.6. klo 15.00-15.50. Ohjaajat vastaavat lapsista "aulasta aulaan", eli myös pukuhuoneissa.

Viikko 24 ma 8.6. - pe 12.6. klo 15.00-15.50. Ohjaajat vastaavat lapsista "aulasta aulaan", eli myös pukuhuoneissa.

Vesiesikoulussa allasaika on noin 30 minuuttia.

Kaikissa vesiesikouluissa kokoontuminen uimahallin aulaan uimakoulun alkamisaikana.

Kesän Vesiesikoulujen hinta on 70 euroa, uimaseuran jäsenille 65 euroa (jäsenmaksu maksettu 1.8.2019 jälkeen).

Uimahallin aukioloaikoina saattajan on mahdollista mennä uimaan maksamalla uimahallin normaalin sisäänpääsymaksun.