Uinnin ryhmiin tuleminen

Uinnin ryhmiin uutena mukaan

Ryhmiin siirrytään pääsääntöisesti Tekniikkaralli-kurssin jälkeen. Halutessaan ryhmään voi pyrkiä aiemminkin tai suoraan ilman kurssien käymistä, mikäli taito- ja matkavaatimukset täyttyvät. Pidämme testaustilaisuuden jokaisen kauden alussa, johon saa osallistua kaikki kilpauintiryhmiin haluavat noin 8-12 -vuotiaat uimarit.

Testaustilaisuudessa uimari tekee alla luetellut asiat, ja hän saa mukaansa lomakkeen jossa on myös suositettu seuraavaa ryhmää, johon ilmottautua.

Tekniikkarallilaiset suorittavat testiuinnin omissa harjoituksissaan, ja saavat kurssin päätteeksi arviointilomakkeen joten testaustilaisuuteen ei tarvitse erikseen osallistua.

Uintiryhmään päästäkseen on osattava seuraavat asiat hyväksytysti:

- 100 metrin vapaauinti volttikäännöksillä ja ilman pysähdyksiä
- 25 metriä rintauintia kilpauinnissa hyväksytyllä tekniikalla
- rintauinnin käännös
- starttihyppy + liuku tai delfiinipotkut pintaan kädet edessä
- 25 metriä selkäuintia
- 15 metriä delfiinipotkuja tai perhosuintia

Seuraava testaustilaisuus järjestetään
Torstaina 3.1.2019 klo 18.30

Ilmottautuminen testaustilaisuuteen tulee tehdä osoitteeseen kurssit(at)kuopionuimaseura.fi.

Tammikuussa 2019 on mahdollisuus aloittaa uintiryhmässä, jossa saa kilpailla (ei ole pakollista), harjoituksia 3 viikossa.

Harjoitusajat alustavasti:

- maanantaisin klo 18.15-19.15

- torstaisin klo 17.30-18.30

- lauantaisin, kellonaika vielä avoin

Ryhmäjärjestelyt riippuvat ilmottautuneiden uimareiden määrästä, mikäli mukaan tulijoita on vähän, toimintaa voidaan yhdistää osittain muihin ryhmiin.