FONTANELLAN kurssit

25.8.-16.12.2017

(21.10 ei harjoituksia, syysloma)

Vesiralli sammakot lauantaisin klo 9.10-9.55

(noin 6-10 -vuotiaat)

Sammakot on vesirallin ensimmäinen ryhmä, johon siirrytään pääsääntöisesti ison altaan starttikurssin jälkeen. Lähtötasovaatimuksena on vähintään 25 m yhtäjaksoinen uimataito isossa altaassa. Kurssilla harjoitellaan kilpauintitekniikoista vapaa- ja selkäuinnin sekä rintauinnin perusteita. Kurssilla tutustutaan erilaisiin vedessä liikkumistaitoihin ja hyppyihin.

Vesiralli Sammakoiden harjoitukset ovat kerran viikossa, yhteensä 15-16 kertaa (elo-joulukuu 2017).

Kurssin hinta on jäsenelle 175 € (jäsenmaksun, 30 € voi maksaa ilmottautumisen yhteydessä) ja ei-jäsenelle 255 €. Jäsenmaksukausi on elokuu 2017-heinäkuu 2018, joten syksyn kursseille jäsenhinnalla ilmottautuvien tulee maksaa myös jäsenmaksu, joka on sitten voimassa vuoden.

Kaikilla sammakkokursseilla kokoonnutaan aulaan aina 10 minuuttia ennen kurssin ilmoitettua alkamisajankohtaa. Ohjaaja/aulavahti päästää uimarit yhdessä pukuhuoneisiin. Uimarit toimivat itsenäisesti puku- ja pesutiloissa, ja tulevat itsenäisesti altaalle, jossa ohjaajat ottavat lapset haltuunsa kurssin ilmoitettuna ajankohtana.

Vesiralli norpat lauantaisin klo 10.10-11

(noin 7-12 -vuotiaat)

Norpat-ryhmään siirrytään pääsääntöisesti Kalat-ryhmän suorituksen jälkeen. Lähtötasovaatimuksena on joko Kalat-kurssin suorittaminen tai 100 m uimataito sekä vapaa- ja selkäuintitekniikoiden hallinta. Kurssilla harjoitellaan muun muassa vapaa-, selkä- ja rintauintia, lähtöhyppyä sekä sukelluksia.

Norpat-ryhmien harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi kestää 15-16 kertaa (elo-joulukuu 2017).

Kaikilla Fontanellan kursseilla kokoonnutaan aulaan aina 10 minuuttia ennen kurssin ilmoitettua alkamisajankohtaa. Ohjaaja/aulavahti päästää uimarit yhdessä pukuhuoneisiin. Uimarit toimivat itsenäisesti puku- ja pesutiloissa, ja tulevat itsenäisesti altaalle, jossa ohjaajat ottavat lapset haltuunsa kurssin ilmoitettuna ajankohtana.

HUOM! Kurssilaiset saavat käyttää ainoastaan kuntoallasta. Muut altaat eivät ole kurssilaisten käytössä. Kurssit uidaan kylpylän ollessa suljettuna, joten vanhemmat eivät pääse samaan aikaan uimaan kurssin kanssa.

TERVETULOA!

Ilmottautuminen Syksy 2017 etusivulta 2.8.2017 klo 18 alkaen.