Hinnat

Ison altaan startin, Vesiralli Sammakoiden, Vesiralli Kalojen ja Vesiralli Norppien jäsenhinta on 175 euroa / 15 kurssikertaa. Kurssimaksuun sisältyy sisäänpääsy harjoitusvuorolle, ohjaus ja kurssitodistus.

Vesiralli Delfiinien ja Uimarikoulun jäsenhinta on 280 euroa / 28 kurssikertaa. Kurssimaksuun sisältyy sisäänpääsy harjoitusvuorolle, ohjaus ja kurssitodistus.

Vesis-kerhon jäsenhinta on 120 euroa / syyskausi. Hintaan sisältyy sisäänpääsy harjoitusvuorolle sekä ohjaus.

Vesipallon peruskurssin jäsenhinta on 150 euroa / 15 kurssikertaa. Kurssimaksuun sisältyy sisäänpääsy harjoitusvuorolle sekä ohjaus.

Taitouinnin MINIalkeiskurssin ja MINIjatkokurssin jäsenhinta on vielä avoin.

Taitouinnin Alkeiskurssin jäsenhinta on 175 euroa / 15 kurssikertaa

Taitouinnin Jatkokurssin jäsenhinta on vielä avoin.

Saman urheilijan osallistuessa kahdelle kurssille yhtäaikaisesti saa pienemmästä kurssimaksusta 40 % alennuksen (alennus lasketaan jälkikäteen, ilmottautumisen yhteydessä saatua laskua ei siis kannata maksaa heti vaan odottaa että lähetämme korjatun laskun erikseen).

Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme, jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019-heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö, ja se maksetaan syksyllä 2019 kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Jos olet epävarma sopivasta ryhmästä/lapsen lähtötasosta, otathan ennen ilmoittautumista yhteyttä meihin joko puhelimitse, tekstarilla tai Whatsappilla numeroon 044 988 1211 tai sähköpostitse kurssit(a)kuopionuimaseura.fi

Jos lapsella on jokin erityistä huomiota vaativa sairaus tmv. seikka, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeen "Muuta huomioitavaa"-kohdassa.

Kaikille kursseille yhteiset ilmoittautumistiedot löytyvät ilmoittautumissivulta.