Hinnat

Ison altaan startin, Vesiralli Sammakoiden, Vesiralli Kalojen ja Vesiralli Norppien jäsenhinta on 175 euroa / 15 kurssikertaa. Kurssimaksuun sisältyy sisäänpääsy harjoitusvuorolle, ohjaus ja kurssitodistus.

Vesiralli Delfiinien ja Uimarikoulun jäsenhinta on 275 euroa / 29 kurssikertaa. Kurssimaksuun sisältyy sisäänpääsy harjoitusvuorolle, ohjaus ja kurssitodistus.

Taitouinnin MINIalkeiskurssin jäsenhinta on 155 euroa / 12 kurssikertaa

Taitouinnin MINIjatkokurssin jäsenhinta on 155 euroa / 12 kurssikertaa

Taitouinnin Alkeiskurssin jäsenhinta on 175 euroa / 15 kurssikertaa

Taitouinnin Jatkokurssin jäsenhinta on 300 euroa / 29 kurssikertaa

Vesis-kerhon jäsenhinta on 100 euroa / 15 kurssikertaa.

Vesipallon peruskurssin jäsenhinta on 155 euroa / 15 kurssikertaa.

Saman urheilijan osallistuessa kahdelle kurssille yhtäaikaisesti saa pienemmästä kurssimaksusta 40 % alennuksen (alennus lasketaan jälkikäteen, ilmottautumisen yhteydessä saatua laskua ei siis kannata maksaa heti vaan odottaa että lähetämme korjatun laskun erikseen).

Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme, jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2018-heinäkuu 2019 30 euroa/henkilö, ja sen voi maksaa kurssimaksun yhteydessä (jos uimari oli mukana syyskaudella, jäsenmaksu on jo maksettu).

Ilmoittautuminen

Jos olet epävarma sopivasta ryhmästä/lapsen lähtötasosta, otathan ennen ilmoittautumista yhteyttä meihin joko puhelimitse, tekstarilla tai Whatsappilla numeroon 044 988 1211 tai sähköpostitse kurssit(a)kuopionuimaseura.fi

Jos lapsella on jokin erityistä huomiota vaativa sairaus tmv. seikka, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeen "Muuta huomioitavaa"-kohdassa.

Kaikille kursseille yhteiset ilmoittautumistiedot löytyvät ilmoittautumissivulta.