MINIalkeiskurssi

Taitouinnin MINIalkeiskurssi on tarkoitettu 6-9 -vuotiaille lapsille. Lähtötasovaatimuksena on 25 m yhtäjaksoinen uimataito isossa altaassa sekä innokkuus sukelteluun.  Kurssille voi ilmottautua uimataitovaatimuksen täyttyessä.

Kurssilla opetellaan eri uintilajien ja taitouinnin perustekniikoita ja erilaisia scullingeja. Lisäksi tutustumme yksinkertaisiin muodostelmiin sekä käsi- ja jalkasarjoihin. Harjoitukset koostuvat kuiva- ja allasosuudesta joissa harjoitellaan vartalonhallintaa, notkeutta, ryhmässä toimimista ja esiintymistä.  Kurssin loputtua tavoitteena on suorittaa Taitotasot tai alle 8 v. kisasarjan kuviot.

MINIalkeiskurssin harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi kestää vähintään 12 kertaa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua ylimääräisiin vesipalloharjoituksiin ilman lisämaksua.

Harjoitukset pidetään Niiralan uimahallin syvässä altaassa ja kuivaharjoite altaan reunalla hyppytornien päädyssä.

Seuraava MINIalkeiskurssi 25.8.-24.11.2019!

Harjoitukset sunnuntaisin klo 11.00-12.00

Ei harjoituksia 13.10. ja 20.10. syysloman vuoksi.

Kaikilla MINIalkeiskursseilla kokoontuminen uimahallin aulaan 10 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Taitouinnin MINIalkeiskurssin hinta on 155 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ohjaaja/aulavahti päästää uimarit yhdessä ryhmäpukuhuoneisiin. Uimarit toimivat itsenäisesti puku- ja pesutiloissa, ja tulevat itsenäisesti altaalle, jossa ohjaajat ovat lapsia vastassa kurssin alkamisaikana.  Lapset tulevat altaan reunalle uimavarusteissa.