MINIalkeiskurssi

Taitouinnin MINIalkeiskurssi on tarkoitettu 6-9 -vuotiaille lapsille. Lähtötasovaatimuksena on 25 m yhtäjaksoinen uimataito isossa altaassa sekä innokkuus sukelteluun.  Kurssille voi ilmottautua uimataitovaatimuksen täyttyessä.

Kurssilla opetellaan eri uintilajien ja taitouinnin perustekniikoita ja erilaisia scullingeja. Lisäksi tutustumme yksinkertaisiin muodostelmiin sekä käsi- ja jalkasarjoihin. Harjoitukset koostuvat kuiva- ja allasosuudesta joissa harjoitellaan vartalonhallintaa, notkeutta, ryhmässä toimimista ja esiintymistä.  Kurssin loputtua tavoitteena on suorittaa Taitotasot tai alle 8 v. kisasarjan kuviot.

MINIalkeiskurssin harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi kestää vähintään 12 kertaa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua ylimääräisiin vesipalloharjoituksiin ilman lisämaksua.

Harjoitukset pidetään Niiralan uimahallin syvässä altaassa ja kuivaharjoite altaan reunalla hyppytornien päädyssä.Aikataulut ja kokoontuminen

Seuraava MINIalkeiskurssi starttaa syyskuussa 2019!

Harjoitukset alustavasti sunnuntaisin klo 11.10-12.00

Kaikilla MINIalkeiskursseilla kokoontuminen uimahallin aulaan 10 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Hinta- ja ilmoittautumistiedot löytyvät sivulta Hinnat ja ilmoittautuminen.

Ohjaaja/aulavahti päästää uimarit yhdessä ryhmäpukuhuoneisiin. Uimarit toimivat itsenäisesti puku- ja pesutiloissa, ja tulevat itsenäisesti altaalle, jossa ohjaajat ovat lapsia vastassa kurssin alkamisaikana.  Lapset tulevat altaan reunalle uimavarusteissa.