MINIjatkokurssi

MINIjatkokurssi on tarkoitettu 6-9 -vuotiaille lapsille. Lähtötasovaatimuksena on 50 m yhtäjaksoinen uimataito isossa altaassa sekä innokkuus sukelteluun. Kurssille voi ilmoittautua taitouinnin MINIalkeis- tai alkeiskurssin jälkeen tai uimataitovaatimuksen muutoin täyttyessä. Voimistelu- ja tanssitausta on hyödyksi.

Jatkokurssilla syvennetään alkeiskurssilla harjoiteltuja taitoja: opetellaan eri uintilajien ja taitouinnin perustekniikoita ja erilaisia scullingeja. Lisäksi tutustumme erilaisiin muodostelmiin sekä käsi- ja jalkasarjoihin. Harjoitukset koostuvat kuiva- ja allasosuudesta joissa harjoitellaan vartalonhallintaa, notkeutta, ryhmässä toimimista ja esiintymistä.  Kurssin loputtua tavoitteena on musiikkiohjelman esittäminen kevätnäytöksessä.

MINIjatkokurssin harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi kestää vähintään 12 kertaa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua ylimääräisiin vesipalloharjoituksiin ilman lisämaksua.

Harjoitukset pidetään Niiralan uimahallin syvässä altaassa ja kuivaharjoite altaan reunalla hyppytornien päädyssä.

Seuraava MINIjatkokurssi keväällä 2020

Sunnuntaisin
klo 11.00 - 12.00

Kaikilla MINIjatkokursseilla kokoontuminen uimahallin aulaan 10 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Taitouinnin MINIjatkokurssin hinta on 155 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ohjaaja/aulavahti päästää uimarit yhdessä ryhmäpukuhuoneisiin. Uimarit toimivat itsenäisesti puku- ja pesutiloissa, ja tulevat itsenäisesti altaalle, jossa ohjaajat ovat lapsia vastassa kurssin alkamisaikana.