MINIjatkokurssi

MINIjatkokurssi on tarkoitettu 6-9 -vuotiaille lapsille. Lähtötasovaatimuksena on 50 m yhtäjaksoinen uimataito isossa altaassa sekä innokkuus sukelteluun. Kurssille voi ilmoittautua taitouinnin MINIalkeis- tai alkeiskurssin jälkeen tai uimataitovaatimuksen muutoin täyttyessä. Voimistelu- ja tanssitausta on hyödyksi.  

Jatkokurssilla syvennetään alkeiskurssilla harjoiteltuja taitoja: opetellaan eri uintilajien ja taitouinnin perustekniikoita ja erilaisia scullingeja. Lisäksi tutustumme erilaisiin muodostelmiin sekä käsi- ja jalkasarjoihin. Harjoitukset koostuvat kuiva- ja allasosuudesta joissa harjoitellaan vartalonhallintaa, notkeutta, ryhmässä toimimista ja esiintymistä.  Kurssin loputtua tavoitteena on musiikkiohjelman esittäminen kevätnäytöksessä.

MINIjatkokurssin harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi kestää vähintään 12 kertaa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua ylimääräisiin vesipalloharjoituksiin ilman lisämaksua.

Harjoitukset pidetään Niiralan uimahallin syvässä altaassa ja kuivaharjoite altaan reunalla hyppytornien päädyssä.


Aikataulut ja kokoontuminen

13.1. - 14.4.2019 
Sunnuntaisin
klo 14.40 - 15.30

Lomapäivinä 3.3., 10.3. ja 21.4. ei ole kurssia. Muista mahdollisista poikkeuspäivistä ilmoitetaan erikseen.

Kaikilla MINIjatkokursseilla kokoontuminen uimahallin aulaan 10 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Hinta- ja ilmoittautumistiedot löytyvät sivulta Hinnat ja ilmoittautuminen.


Ohjaaja/aulavahti päästää uimarit yhdessä ryhmäpukuhuoneisiin. Uimarit toimivat itsenäisesti puku- ja pesutiloissa, ja tulevat itsenäisesti altaalle, jossa ohjaajat ovat lapsia vastassa kurssin alkamisaikana.