Taitouinnin Alkeiskurssi

Taitouinnin alkeiskurssi on tarkoitettu 7-11 -vuotiaille lapsille. Lähtötasovaatimuksena on 100 metrin yhtäjaksoinen uimataito sekä innokkuus sukelteluun ja temppuiluun vedessä. Myös Vesiralli Kalat -kurssin suoritus hyväksytään. 

Taitouinnin alkeiskurssilla käymme läpi taitouinnin perusasioita, kuten polkua, perusasentoja ja erilaisia scullingeja. Lisäksi tutustumme yksikertaisiin muodostelmiin sekä käsi- ja jalkasarjoihin. Uintitaitoja kehitämme koko kurssin ajan. Tavoitteena on suorittaa taitouinnin Taitotasot kurssin lopussa.

Taitouinnin alkeiskurssin harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi kestää noin 15 kertaa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua ylimääräisiin vesipalloharjoituksiin ilman lisämaksua.

Harjoitukset koostuvat aina 30 min kuivaharjoittelusta ja 60 min allasosuudesta. Kuivaharjoituksissa käymme läpi altaalla tarvittavia taitoja. Venyttely, temput, pelit ja leikit kuuluvat asiaan.Aikataulut ja kokoontuminen

Seuraava Taitouinnin Alkeiskurssi starttaa syyskuussa 2019!

Harjoitukset alustavasti sunnuntaisin klo 13.00-14.30

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla uimahallin aulaan 10 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Hinta- ja ilmoittautumistiedot löytyvät sivulta Hinnat ja ilmoittautuminen.

Uimareille jaetaan ensimmäisellä kerralla käyttöön harjoitusvuorokortti, jota näyttämällä uimahallin kassalle pääsee sisään pukuhuoneisiin. Uimarit voivat käyttää normaaleja pukukoppeja, joten pidä mukana 50 sentin kolikkoa! Uimarit toimivat itsenäisesti puku- ja pesutiloissa, ja tulevat itsenäisesti altaalle, jossa ohjaajat ovat uimareita vastassa kurssin alkamisaikana.