Taitouinnin Alkeiskurssi

Taitouinnin Alkeiskurssi on tarkoitettu 7-11 -vuotiaille lapsille. Lähtötasovaatimuksena on 100 metrin yhtäjaksoinen uimataito sekä innokkuus sukelteluun ja temppuiluun vedessä. Myös Vesiralli Kalat -kurssin suoritus hyväksytään. 

Taitouinnin alkeiskurssilla käymme läpi taitouinnin perusasioita, kuten polkua, perusasentoja ja erilaisia scullingeja. Lisäksi tutustumme yksikertaisiin muodostelmiin sekä käsi- ja jalkasarjoihin. Uintitaitoja kehitämme koko kurssin ajan. Tavoitteena on suorittaa taitouinnin alle 8-vuotiaiden kilpasarjan kuviot kurssin lopussa.

Taitouinnin alkeiskurssin harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi kestää noin 15 kertaa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua ylimääräisiin vesipalloharjoituksiin ilman lisämaksua.

Harjoitukset koostuvat aina 30 min kuivaharjoittelusta ja 60 min allasosuudesta. Kuivaharjoituksissa käymme läpi altaalla tarvittavia taitoja. Venyttely, temput, pelit ja leikit kuuluvat asiaan.
Aikataulut ja kokoontuminen


Seuraava Taitouinnin Alkeiskurssi alkaa syksyllä 2020!

Tammikuussa 2019 voit aloittaa suoraan Jatkokurssilta, jos uimataitovaatimus täyttyy!

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla uimahallin aulaan 10 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.


Hinnat ja ilmoittautuminen

Taitouinnin Alkeiskurssin hinta on 175 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta.

Uimareille jaetaan ensimmäisellä kerralla käyttöön harjoitusvuorokortti, jota näyttämällä uimahallin kassalle pääsee sisään pukuhuoneisiin. Uimarit voivat käyttää normaaleja pukukoppeja, joten pidä mukana 50 sentin kolikkoa! Uimarit toimivat itsenäisesti puku- ja pesutiloissa, ja tulevat itsenäisesti altaalle, jossa ohjaajat ovat uimareita vastassa kurssin alkamisaikana.