Taitouinnin Jatkokurssi

Taitouinnin jatkokurssi on tarkoitettu ensisijaisesti 11-vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille. Lähtötasovaatimuksena taitouinnin alkeiskurssin tai Vesiralli Norpat -kurssin suoritus. Aiempi uinti- tai voimistelutausta on hyödyksi.

Kurssilla syvennetään Taitouinnin alkeiskurssilla opittuja taitoja, kuten käsi- ja jalkasarjoja. Lisäksi tutustumme musiikkiohjelmiin ja harjoittelemme yksinkertaisia nostoja. Tavoitteena on osan Ag12-sarjan kuvioiden suorittaminen ja musiikkiohjelman esittäminen kevätnäytöksessä.

Taitouinnin jatkokurssin harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa. Kurssi kestää vähintään 29 kertaa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua ylimääräisiin vesipalloharjoituksiin ilman lisämaksua.

Harjoitukset koostuvat kuiva- ja allasosuudesta. Kuivaharjoituksissa käymme läpi altaalla tarvittavia taitoja. Venyttely, temput, pelit ja leikit kuuluvat asiaan.

Seuraava Jatkokurssi keväällä 2020

Harjoitukset sunnuntaisin
klo 12.30-13.00 kuivat + 13.00-14.00 allas

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla uimahallin aulaan 10 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Taitouinnin Jatkokurssin hinta on 300 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Uimareille jaetaan ensimmäisillä kerroilla käyttöön harjoitusvuorokortti, jota näyttämällä uimahallin kassalle pääsee sisään pukuhuoneisiin. Uimarit voivat käyttää normaaleja pukukoppeja, joten pidä mukana 50 sentin kolikkoa! Uimarit toimivat itsenäisesti puku- ja pesutiloissa, ja tulevat itsenäisesti altaalle, jossa ohjaajat ovat uimareita vastassa kurssin alkamisaikana.