Taitouinnin Jatkokurssi

Taitouinnin jatkokurssi on tarkoitettu ensisijaisesti 11-vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille. Lähtötasovaatimuksena taitouinnin alkeiskurssin tai Vesiralli Norpat -kurssin suoritus. Aiempi uinti- tai voimistelutausta on hyödyksi. 

Kurssilla syvennetään Taitouinnin alkeiskurssilla opittuja taitoja, kuten käsi- ja jalkasarjoja. Lisäksi tutustumme musiikkiohjelmiin ja harjoittelemme yksinkertaisia nostoja. Tavoitteena on osan Ag12-sarjan kuvioiden suorittaminen ja musiikkiohjelman esittäminen kevätnäytöksessä.

Taitouinnin jatkokurssin harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa. Kurssi kestää vähintään 29 kertaa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua ylimääräisiin vesipalloharjoituksiin ilman lisämaksua.

Harjoitukset koostuvat kuiva- ja allasosuudesta. Kuivaharjoituksissa käymme läpi altaalla tarvittavia taitoja. Venyttely, temput, pelit ja leikit kuuluvat asiaan.Aikataulut ja kokoontuminen

10.1. - 11.5.2019

Torstaisin klo 17.30 - 18.15 allas
Sunnuntaisin klo 10.30 - 11.00 kuivat + klo 11.00 - 12.00 allas

Ei harjoituksia:

Hiihtoloma: 3.3., 7.3., 10.3.,
Taitouintikilpailut: 17.3. 
Pääsiäinen: 18.4. ja 21.4.
Muista mahdollisista poikkeuspäivistä ilmoitetaan erikseen.

Kurssin päätös on taitouinnin Kevätnäytös la 11.5.2019. Näytöksessä kaikki ryhmät esittävät musiikkiohjelmansa perheille ja ystäville. Tarkempi aikataulu myöhemmin.

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla uimahallin aulaan 10 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Hinta- ja ilmoittautumistiedot löytyvät sivulta Hinnat ja ilmoittautuminen.

Uimareille jaetaan ensimmäisillä kerroilla käyttöön harjoitusvuorokortti, jota näyttämällä uimahallin kassalle pääsee sisään pukuhuoneisiin. Uimarit voivat käyttää normaaleja pukukoppeja, joten pidä mukana 50 sentin kolikkoa! Uimarit toimivat itsenäisesti puku- ja pesutiloissa, ja tulevat itsenäisesti altaalle, jossa ohjaajat ovat uimareita vastassa kurssin alkamisaikana.