Taitouinnin Jatkokurssi

Taitouinnin jatkokurssi on tarkoitettu ensisijaisesti 11-vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille. Lähtötasovaatimuksena taitouinnin alkeiskurssin suoritus tai 100m uimataito. Aiempi uinti- tai voimistelutausta on hyödyksi.

Kurssilla syvennetään Taitouinnin alkeiskurssilla opittuja taitoja, kuten käsi- ja jalkasarjoja. Lisäksi tutustumme musiikkiohjelmiin ja harjoittelemme yksinkertaisia nostoja. Tavoitteena on osan Alle 10-vuotiaiden kilpasarjan kuvioiden suorittaminen ja musiikkiohjelman esittäminen toukokuun kevätnäytöksessä.

Taitouinnin jatkokurssin harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi kestää noin 15 kertaa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua ylimääräisiin vesipalloharjoituksiin ilman lisämaksua.

Harjoitukset koostuvat kuiva- ja allasosuudesta. Kuivaharjoituksissa käymme läpi altaalla tarvittavia taitoja. Venyttely, temput, pelit ja leikit kuuluvat asiaan.

Seuraava Jatkokurssi 19.1. - 16.5.2020 !

Harjoitukset sunnuntaisin
klo 12.30-13.00 kuivat + 13.00-14.00 allas

Huom! Viimeinen kerta Kevätnäytöksessä lauantai 16.5.

Ei harjoituksia:

- 1.3. hiihtoloma
- 8.3. hiihtoloma
- 15.3. taitouintikilpailut Kuopiossa
- 12.4. pääsiäinen

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla uimahallin aulaan 10 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Kurssin jäsenhinta on 185 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Uimareille jaetaan ensimmäisillä kerroilla käyttöön harjoitusvuorokortti, jota näyttämällä uimahallin kassalle pääsee sisään pukuhuoneisiin. Uimarit voivat käyttää normaaleja pukukoppeja, joten pidä mukana 50 sentin kolikkoa! Uimarit toimivat itsenäisesti puku- ja pesutiloissa, ja tulevat itsenäisesti altaalle, jossa ohjaajat ovat uimareita vastassa kurssin alkamisaikana.