Lasten uintikursseista:

Seurassamme on neljä eri tasoista uintikurssia, joilla kehitetään lapsen yleistä uimataitoa ja vesiketteryyttä. Uintikursseja järjestetään Kuntolaakson uimahallin 25 metrin ja 50 metrin altailla.

Lasten uintikursseihin voi ilmoittautua, vaikka ei ole käynyt lasten uimakouluissa. Varsinkin tällöin tarkistakaa, että lapsen taidot täyttävät ryhmän lähtötasovaatimukset. Löydätte ne kurssien omilta sivuilta.

Muistakaa tsekata myös taitouinnin ja uimahyppyjen alkeiskurssit lapsille! :-)

Kaikilla uintikursseilla lapset kulkevat itsenäisesti aulasta, pukuhuoneiden ja suihkutilojen kautta, altaalle.

Uintikurssipolun päätyttyä voi lähteä aloittelemaan kilpauintia, taitouintia tai vesipalloa.

Jos lapsella herää kiinnostus taitouintiin, uimahyppyihin tai vesipalloon kesken kurssipolulla etenemisen, niin katsokaa linkeistä, millaisia uintitaitoja niissä vaaditaan. Mikäli uimataito ei vastaa vielä juniorivesipalloilijoiden, taitouinnin alkeiskurssien tai uintihyppykurssien tasoa, niin uintikurssit ovat loistava paikka harjoitella uimataito oikealle tasolle.

Muistakaa myös, että lapsi voi harrastaa seuran sisällä useammassa eri lajissa ;-)

Mikäli kysyttävää lasten syvän altaan uintikursseista ota yhteyttä:

Kirsi Salmela
044 241 4590 (myös WhatsApp)
kirsi.salmela@kuopionuimaseura.com

Ei tavoitettavissa viikonloppuisin.