Ison altaan starttikurssi 6-10 v.

Ison altaan starttiryhmään osallistutaan pääsääntöisesti jatkouimakoulun tai taitokurssin jälkeen. Kurssi on tarkoitettu noin 6-10 -vuotiaille lapsille. Lähtötasovaatimuksena on 15-20 metrin uimataito sekä kelluminen, liukuminen ja sukeltaminen. Myös rohkeutta lähteä kokeilemaan syvässä altaassa uimista pitää löytyä.

Kurssin tavoitteena on saavuttaa 25-50 metrin uimataito altaassa, jossa jalat eivät yllä pohjaan. Kurssilla harjoitellaan ja kerrataan alkeisuimataitoja (myyräuinti, alkeisselkäuinti, alkeisrintauinti) sekä tutustutaan myös kilpauinnin lajitekniikoihin (selkäuinti, vapaauinti). Ryhmä harjoittelee sekä lasten altaalla että isolla altaalla.

Kevään kurssilaiset, joiden kurssimaksu on maksettu, pääsevät ilmottautumaan kesän ryhmiin ensin ilman uutta, erillistä maksua. Kesäharjoituksia on 8 harjoituskertaa. Ryhmäkoko on  12-20 lasta, ja ohjaajia on 2-4 riippuen osallistujamäärästä.

Kevään 2020 kesken jääneiden kurssien loput kerrat järjestetään:

Ryhmä 1

1.6.-1.7.2020

Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.35-19.40

Juhannusviikolla ei harjoituksia (15.6 ja 17.6.)

Ryhmä 2

2.6.-2.7.2020

Tiistaisin ja torstaisin klo 18.35-19.40

Juhannusviikolla ei harjoituksia (16.6 ja 18.6)

Molemmilla ryhmillä kokoontuminen uimahallin pääoven eteen ulkopuolelle alkamisaikana.

Vanhemmat vastaavat lapsista pukuhuoneissa, jonne mennään saattajan sukupuolen mukaan. Itsenäiset vanhemmat kurssilaiset voivat mennä pukuhuoneeseen myös ilman saattajaa, mutta suosittelemme että ensimmäiset kerrat saattaja olisi huolehtimassa turvavälien toteutumisesta uusista rutiineista.

Pitäkää 50 sentin kolikko mukana pukukaappia varten!

Ohjaajat hakevat lapset suihkuhuoneen ovelta noin viisi minuuttia nimenhuudon jälkeen ja palauttavat heidät samaan paikkaan kurssin päättymisaikaan huolehtien suihkussa käynnin mennen tullen.

Saattajat voivat odottaa uimakoulun ajan syvän altaan katsomossa, näköyhteyttä uimakoulualtaaseen ei ole, mutta kurssilaiset viettävät kurssin viimeisen 15-30 minuuttia syvällä altaalla (matalan pään altaassa) jolloin katsomosta näkee ryhmän toimintaa.

Uimahalli on suljettu yleiseltä käytöltä kurssin aikana.

Kevään jatkavat kurssilaiset saavat ilmottautumisohjeensa sähköpostilla ja voivat ilmottautua ke 20.5 klo 18.30-pe 22.5 klo 17.30 välisenä aikana.

Ison altaan starttikurssin hinta on 1.6 kurssin aloittavilta uimareilta 90 euroa (8 harjoitusta). Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella kesäkuu 2020 - heinäkuu 2020 10 euroa/henkilö. Jäsenmaksu maksetaan kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta pe 22.5 klo 18 alkaen.