Kalat (6-11 v.)

Kalat vastaa aiempien Vesiralli Kalat sekä Norpat -ryhmien tasoa.

Lähtötasovaatimus
50 metrin yhtäjaksoinen uimataito
Uskallus olla isolla altaalla itsenäisesti
Sukellustaito
Vapaa- ja selkäuinnin perustekniikan hallitseminen
Rintauinnin potkun osaaminen

Kaloissa paneudutaan syvemmin selkä-, rinta- ja vapaauinnin tekniikoihin sekä vartalonhallintaan. Jatkamme mm. pääedellähyppyjen harjoittelua, vesiketteryyttä ja volttikäännöksien tekoa. Uutena asiana tulee rintauinnin rytmin harjoittelu, kylkikäännös ja uintimatkan lisääminen. Kurssin tavoitteena on saavuttaa 100-150 metrin yhtäjaksoinen uimataito, mistä vähintään 50 metriä on selkäuintia sekä hallita volttikäännös.

Kevään 2020 kesken jääneiden kurssien loput kerrat järjestetään:

Ryhmä 1

1.6.-1.7.2020

Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.05-17.55

Ryhmä 2

2.6.-2.7.2020

Tiistaisin ja torstaisin klo 16.25-17.15

Molemmilla ryhmillä kokoontuminen uimahallin pääoven eteen ulkopuolelle alkamisaikana.

Aulahenkilö pitää nimenhuudon ulkona ja päästää uimarit pukuhuoneisiin. Saattaja voi saattaa halutessaan uimaria pukuhuoneessa. Uimarit siirtyvät itsenäisesti suihkun kautta syvän altaan matalan pään penkille, jossa valmentaja on ottamassa vastaan ja ohjeistamassa turvavälien noudattamisen suhteen.

Pitäkää 50 sentin kolikko mukana pukukaappia varten!

Saattajat voivat odottaa uimakoulun ajan syvän altaan katsomossa,

Uimahalli on suljettu yleiseltä käytöltä kurssin aikana.

Kevään jatkavat kurssilaiset saavat ilmottautumisohjeensa sähköpostilla ja voivat ilmottautua ke 20.5 klo 18.30-pe 22.5 klo 17.30 välisenä aikana ilman erillistä maksua.

Kurssin hinta on 1.6 kurssin aloittavilta uimareilta 110 euroa (10 harjoitusta). Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella kesäkuu 2020 - heinäkuu 2020 10 euroa/henkilö. Jäsenmaksu maksetaan kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta pe 22.5 klo 18 alkaen.