Kilpauintikoulu (8-12 v.)

200 metrin yhtäjaksoinen uimataito, josta vähintään 50 metriä selkäuintia
Voltti- ja kylkikäännöksen osaaminen
Pääedellähypyn osaaminen
Selkä- ja vapaauinnin tekniikoiden osaaminen
Perhos- ja rintauinnin perusteiden osaaminen

Kyseessä ei vielä ole ”oikea” kilparyhmä, vaan kurssilla harjoitellaan ja tutustutaan mitä ”oikeassa” kilparyhmässä tehdään ja millaisia kilpauinnin treenit ovat. Tavoitteena on, että nuoret osallistuisivat vähintään kerran seuran sisäisiin kisoihin, mutta tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Kauden aikana kurssilaisia kuitenkin kannustetaan ja rohkaistaan osallistumaan.

Kurssilla harjoitellaan entistä tarkemmin uintitekniikoita, hiotaan käännöksiä ja starttihyppyjä, käydään läpi eri lajien vedenalaisia, ja aletaan uimaan pieniä sarjoja, unohtamatta kuitenkaan hauskanpitoa.

Tämän kurssin käytyään on hyvä jatkaa kilparyhmiin, tai mikäli ei kilpailu olekaan oma juttu, niin on mahdollisuus myös siirtyä harrasteryhmiin.

Kevään 2020 kesken jääneen kurssin loput kerrat järjestetään:

Ryhmä 1

1.6.-3.7.2020

Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16.30-17.40

pe 19.6 ei harjoitusta

Kokoontuminen uimahallin pääoven eteen ulkopuolelle alkamisaikana.

Aulahenkilö pitää nimenhuudon ulkona ja päästää uimarit pukuhuoneisiin. Uimarit siirtyvät itsenäisesti suihkun kautta syvän altaan matalan pään penkille, jossa valmentaja on ottamassa vastaan ja ohjeistamassa turvavälien noudattamisen suhteen.

Pitäkää 50 sentin kolikko mukana pukukaappia varten!

Saattajat voivat odottaa uimakoulun ajan syvän altaan katsomossa,

Uimahalli on suljettu yleiseltä käytöltä kurssin aikana.

Kevään jatkavat kurssilaiset saavat ilmottautumisohjeensa sähköpostilla ja voivat ilmottautua ke 20.5 klo 18.30-pe 22.5 klo 17.30 välisenä aikana ilman erillistä maksua.

Kurssin hinta on 1.6 kurssin aloittavilta uimareilta 165 euroa (14 harjoitusta). Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella kesäkuu 2020 - heinäkuu 2020 10 euroa/henkilö. Jäsenmaksu maksetaan kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta pe 22.5 klo 18 alkaen.