Kilpauintikoulu (8-12 v.)

200 metrin yhtäjaksoinen uimataito, josta vähintään 50 metriä selkäuintia
Voltti- ja kylkikäännöksen osaaminen
Pääedellähypyn osaaminen
Selkä- ja vapaauinnin tekniikoiden osaaminen
Perhos- ja rintauinnin perusteiden osaaminen

Kyseessä ei vielä ole ”oikea” kilparyhmä, vaan kurssilla harjoitellaan ja tutustutaan mitä ”oikeassa” kilparyhmässä tehdään ja millaisia kilpauinnin treenit ovat. Tavoitteena on, että nuoret osallistuisivat vähintään kerran seuran sisäisiin kisoihin, mutta tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Kauden aikana kurssilaisia kuitenkin kannustetaan ja rohkaistaan osallistumaan.

Kurssilla harjoitellaan entistä tarkemmin uintitekniikoita, hiotaan käännöksiä ja starttihyppyjä, käydään läpi eri lajien vedenalaisia, ja aletaan uimaan pieniä sarjoja, unohtamatta kuitenkaan hauskanpitoa.

Harjoituksiin on mahdollisuus osallistua 2-3 kertaa viikossa ja ne ovat kestoltaan 60 minuuttia, mistä n. 15 minuuttia on kuivaharjoittelua ja n. 45 minuuttia uintia.

Tämän kurssin käytyään on hyvä jatkaa kilparyhmiin, tai mikäli ei kilpailu olekaan oma juttu, niin on mahdollisuus myös siirtyä harrasteryhmiin.

Kilpauintikoululaisilla on mahdollisuus osallistua ylimääräisiin vesipalloharjoituksiin ilman lisämaksua.

Niiralan uimahallissa

11.1.-16.5.2020

Torstaisin klo 16.30-17.30

Lauantaisin klo 13-14

Sunnuntaisin klo 15.30-16.30

(harjoitusaikoja muutettu 16.12)

Ei harjoituksia:

Hiihtolomalla 29.2.-8.3.

Pääsiäisenä 9.-13.4.

Vappuaattona 30.4.

Muista mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Kilpauintikoulun jäsenhinta on 310 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä, mikäli sitä ei syyskaudella ole jo maksettu.

Uimarit saavat ensimmäisillä kerroilla käyttöönsä harjoitusvuorokortin, jota näyttämällä lippukassalla pääsee pukuhuoneisiin. Pukuhuoneessa kaapit lukittuvat 50 sentin kolikolla, sellainen kannattaa olla aina mukana.

Uimarit toimivat itsenäisesti puku- ja pesutiloissa, ja tulevat itsenäisesti altaalle, jossa ohjaajat ottavat lapset haltuunsa kurssin ilmoitettuna ajankohtana.