Rauskut (7-12 v.)

Rauskut vastaa aiempien Vesiralli Norpat sekä Delfiinit -ryhmien tasoa.

Lähtötasovaatimus
Vähintään 100 metrin uimataito, josta 50 metriä on selkäuintia
Rinta-, selkä- ja vapaauinnin perustekniikan hallitseminen
Kuperkeikan tekeminen vedessä

Rauskuissa paneudutaan tarkemmin rinta-, selkä- ja vapaauinnin tekniikkaan. Jatkamme vesiketteryyden, vartalonhallinnan, pääedellähyppyjen ja käännöksien harjoittelua. Uutena asiana tulee perhosuinnin perustekniikan harjoittelu ja oikeaoppisen starttihypyn tekeminen.

Tavoitteena kurssin loputtua on saavuttaa 200 metrin yhtäjaksoinen uimataito, mistä vähintään 50 metriä on selkäuintia. Tavoitteena on myös hallita voltti- ja kylkikäännös sekä starttihyppy.

Kevään 2020 kesken jääneiden kurssien loput kerrat järjestetään:

Ryhmä 1

1.6.-3.7.2020

Maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17.45-18.55

pe 19.6 ei harjoitusta

Ryhmä 2

2.6.-2.7.2020

Tiistaisin ja torstaisin klo 17.45-18.55

sekä

perjantaisin klo 17.05-17.55

pe 19.6 ei harjoitusta

Molemmilla ryhmillä kokoontuminen uimahallin pääoven eteen ulkopuolelle alkamisaikana.

Aulahenkilö pitää nimenhuudon ulkona ja päästää uimarit pukuhuoneisiin. Uimarit siirtyvät itsenäisesti suihkun kautta syvän altaan matalan pään penkille, jossa valmentaja on ottamassa vastaan ja ohjeistamassa turvavälien noudattamisen suhteen.

Pitäkää 50 sentin kolikko mukana pukukaappia varten!

Saattajat voivat odottaa uimakoulun ajan syvän altaan katsomossa,

Uimahalli on suljettu yleiseltä käytöltä kurssin aikana.

Kevään jatkavat kurssilaiset saavat ilmottautumisohjeensa sähköpostilla ja voivat ilmottautua ke 20.5 klo 18.30-pe 22.5 klo 17.30 välisenä aikana ilman erillistä maksua.

Kurssin hinta on 1.6 kurssin aloittavilta uimareilta 165 euroa (14 harjoitusta). Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella kesäkuu 2020 - heinäkuu 2020 10 euroa/henkilö. Jäsenmaksu maksetaan kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta pe 22.5 klo 18 alkaen.