Uimarikoulu (8-12 v.)

Uimarikouluun osallistutaan pääsääntöisesti Delfiinit-kurssin suorituksen jälkeen. Lähtötasovaatimuksena on 200 metrin yhtäjaksoinen uimataito isossa altaassa sekä vapaa- ja selkäuintitekniikoiden hyvä hallinta. Rinta- ja perhosuinnista on osattava perusteet. 

Uimarikoulussa harjoitellaan neljän eri kilpauintilajin (vapaauinti, selkäuinti, rintauinti ja perhosuinti) tekniikat, käännöksiä ja starttihyppyjä. Uimarikoulussa osallistutaan myös ensimmäisiin seuran sisäisiin uintikilpailuihin Kuopiossa.

Uimarikoulun harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa. Kurssi kestää vähintään 29 kertaa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua ylimääräisiin vesipalloharjoituksiin ilman lisämaksua.


Aikataulut ja kokoontuminen

Niiralan uimahallissa

7.1. – 25.5.2018
Maanantaisin klo 19.15 - 20.00
Lauantaisin klo 17.30 - 18.30

Lomapäivinä 4.3., 9.3., 20.4. ja 22.4. ei ole kurssia. 18.5. ei ole kurssia.
Muista mahdollisista poikkeuspäivistä ilmoitetaan erikseen.

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla uimahallin aulaan 10 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa. 

Hinta- ja ilmoittautumistiedot löytyvät sivulta Hinnat ja ilmoittautuminen.

Uimareille jaetaan ensimmäisillä kerroilla käyttöön harjoitusvuorokortti, jota näyttämällä uimahallin kassalle pääsee sisään pukuhuoneisiin. Uimarit voivat käyttää normaaleja pukukoppeja, joten pidä mukana 50 sentin kolikkoa! Uimarit toimivat itsenäisesti puku- ja pesutiloissa, ja tulevat itsenäisesti altaalle, jossa ohjaajat ovat uimareita vastassa kurssin alkamisaikana.