Uimarikoulu (8-12 v.)

Uimarikouluun osallistutaan pääsääntöisesti Delfiinit-kurssin suorituksen jälkeen. Lähtötasovaatimuksena on 200 metrin yhtäjaksoinen uimataito isossa altaassa sekä vapaa- ja selkäuintitekniikoiden hyvä hallinta. Rinta- ja perhosuinnista on osattava perusteet.

Uimarikoulussa harjoitellaan neljän eri kilpauintilajin (vapaauinti, selkäuinti, rintauinti ja perhosuinti) tekniikat, käännöksiä ja starttihyppyjä. Uimarikoulussa osallistutaan myös ensimmäisiin seuran sisäisiin uintikilpailuihin Kuopiossa.

Uimarikoulun harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa. Kurssi kestää vähintään 29 kertaa. Lisäksi on mahdollisuus osallistua ylimääräisiin vesipalloharjoituksiin ilman lisämaksua.

Niiralan uimahallissa

Maanantaisin klo 17.30-18.15 ja lauantaisin klo 14-15

24.8.-14.12.2019

Ei harjoituksia syyslomalla 12.10, 14.10, 19.10.

Uimarikoulun hinta on 280 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksu maksetaan kurssimaksun yhteydessä.

Uimareille jaetaan ensimmäisillä kerroilla käyttöön harjoitusvuorokortti, jota näyttämällä uimahallin kassalle pääsee sisään pukuhuoneisiin. Uimarit voivat käyttää normaaleja pukukoppeja, joten pidä mukana 50 sentin kolikkoa! Uimarit toimivat itsenäisesti puku- ja pesutiloissa, ja tulevat itsenäisesti altaalle, jossa ohjaajat ovat uimareita vastassa kurssin alkamisaikana.