Uimarikoulu (8-12 v.)

Tämä kurssi vastaa viime kevään kilpauintikoulua.

Lähtötasovaatimus

• Vähintään 200 metrin yhtäjaksoinen uimataito
  • Vapaa-, selkä- ja rintauinnin perusteet
  • Kelluntataito mahallaan ja selällään (pysyy rennosti veden pinnan päällä n. 10 sekuntia)
  • Kuperkeikan teko vedessä ilman, että ottaa nenästä kiinni
  • Pääedellähyppy

Kurssikuvaus

Kurssilla harjoitellaan entistä tarkemmin uintitekniikoita, hiotaan käännöksiä ja starttihyppyjä, käydään läpi eri lajien vedenalaisia, ja aletaan uimaan pieniä sarjoja, unohtamatta kuitenkaan hauskanpitoa. Ryhmässä tutustutaan hieman paremmin kilpauinnin, taitouinnin, uintihyppyjen  ja vesipallon maailmaan. Kurssin hintaan kuuluu osallistuminen Kuopiossa pidettäviin seuran sisäisiin kisoihin. Osallistuminen ei ole pakollista, mutta siihen kannustetaan.

Tämä ryhmä on lasten viimeinen uintikurssi. Tämän kurssin jälkeen on hyvä jatkaa oman mielenkiinnon mukaan uimaseuran kilpauinti-, taitouinti-, uimahyppy- tai vesipallotoimintaan.

SYKSY 2020

Ryhmillä on vähintään 29 kurssikertaa syksyllä.

Ryhmä 2

Tiistaisin klo: 17:45-18:30 ja Torstaisin klo: 17:40-18:40
18.8.-8.12.
Ei harjoituksia:
13.10. ja 15.10.

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.

Saapuminen ensimmäisiin harjoituksiin tapahtuu 15 minuuttia ennen harjoitusajan alkamista.

Uimarikoulun hinta on 295 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2020 - heinäkuu 2021 on 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen on sulkeutunut syksyn 2020 osalta. Ryhmät starttaavat uudestaan kevät kaudella 2021.

Kursseista ja lähtötasovaatimuksista lisätietoa:

Kirsi Salmela
Lajitaitokurssivastaava
kirsi.salmela@kuopionuimaseura.com
044 241 4590 (myös WhatsApp)

Ei tavoitettavissa viikonloppuisin.