Vesipallon peruskurssi (9-12 v.)

Vesipallon peruskurssi on tarkoitettu noin 9-12 -vuotiaille tytöille ja pojille. Lähtötasovaatimuksena on 50 metrin uimataito.

Kurssilla harjoitellaan vesipallon perustaitoja: pallon käsittelyä, veden polkemista sekä pelikuvioita ja tietysti pelataan. Kurssilla vahvistetaan myös uintitaitoja.

Harjoitukset ovat kerran viikossa.

Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa vesipallon pelaamista joko vesipallon jatkokurssilla tai siirtymällä vesipallon harjoitusryhmiin.

Uimari tarvitsee:

• uima-asu
  • uimalasit
  • uimalakki tai pitkät hiukset kiinni
  • peseytymisvälineet.

SYKSY 2020

Keskiviikkoisin 19.8.-9.12.2020

klo 18:30-19:30

Ei harjoituksia: 14.10., syysloma

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla uimahallin aulaan 10 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Vesipallon peruskurssin hinta on 185 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2020 - heinäkuu 2021 on 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.