Vesipallon peruskurssi (9-12 v.)

Vesipallon peruskurssi on tarkoitettu noin 9-12 -vuotiaille tytöille ja pojille. Lähtötasovaatimuksena on 50 metrin uimataito.

Kurssilla harjoitellaan vesipallon perustaitoja: pallon käsittelyä, veden polkemista sekä pelikuvioita ja tietysti pelataan. Kurssilla vahvistetaan myös uintitaitoja.

Harjoitukset ovat kerran viikossa.

Vesipallon peruskurssin hinta on 150 euroa.

Kurssin jälkeen on mahdollista jatkaa vesipallon pelaamista joko vesipallon jatkokurssilla tai siirtymällä vesipallon harjoitusryhmiin.

Lauantaisin 18.1.2020-16.5.2020

klo 16.30-17.30

Ei harjoituksia hiihtolomalla 29.2. ja 7.3. eikä pääsiäisenä 11.4. Muista poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla uimahallin aulaan 10 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Vesipallon peruskurssin hinta on 150 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä, mikäli sitä ei syyskaudella ole jo maksettu.

Uimareille jaetaan ensimmäisillä kerroilla käyttöön harjoitusvuorokortti, jota näyttämällä uimahallin kassalle pääsee sisään pukuhuoneisiin. Uimarit voivat käyttää normaaleja pukukoppeja, joten pidä mukana 50 sentin kolikkoa! Uimarit toimivat itsenäisesti puku- ja pesutiloissa, ja tulevat itsenäisesti altaalle, jossa ohjaajat ovat uimareita vastassa kurssin alkamisaikana.