Vesis-kerho (6-9 v.)

Vesis on vesipallon esimuoto, jota pelataan jalat pohjassa ja helpotetuilla säännöillä. Vesis-kerho on tarkoitettu noin 6-9 -vuotiaille tytöille ja pojille. Lähtövaatimuksena on 5-10 metrin uimataito.

Kurssilla harjoitellaan uintia sekä vesipallon perustaitoja kuten pallonkäsittelyä ja ennen kaikkea pelataan. Kurssille voi osallistua myös muilla kursseilla harjoittelevat uimarit.

Seuraava Vesis-kerho järjestetään 2021.

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.

Allasaika on noin 45 minuuttia / kerta. Ryhmän enimmäiskoko on 16 osallistujaa, ohjaajia on kaksi.

Vesis-kerhossa kokoontuminen uimahallin aulaan kurssin alkamisaikana. Ohjaajat huolehtivat lapsista "aulasta aulaan", eli myös pukuhuoneissa. Lapset palautetaan puettuina aulaan kurssin loppuessa.

Vesis-kerhon hinta on 185 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2020 - heinäkuu 2021 on 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.