Lasten ja nuorten toiminta

KuUS järjestää lajien perustaitojen kursseja syvässä altaassa noin 6-13 -vuotiaille jäsenilleen.

Valittavavana on uinti-, taitouinti- ja vesipallokursseja aloitteleville vesipedoille.

Kurssimaksu määräytyy harjoitusmäärän mukaan.

Saman urheilijan osallistuessa kahdelle kurssille yhtäaikaisesti, saa pienemmästä kurssimaksusta 40 % alennuksen (alennus lasketaan jälkikäteen, ilmottautumisen yhteydessä saatua laskua ei siis kannata maksaa heti vaan odottaa että lähetämme korjatun laskun erikseen).

Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme, jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2018-heinäkuu 2019 30 euroa/henkilö, ja sen voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Kaikki taitouinnin ja vesipallon kurssit järjestetään Niiralan uimahallissa, joitakin uintikursseja on Niiralan hallin lisäksi myös Lippumäen uimahallissa Petosella ja Fontanellassa Siilinjärvellä.

Kurssit kestävät yleensä lukukauden ajan (syksy ja kevät). Myös lyhyempiä kursseja on ajoittain tarjolla tilanteen mukaan.

Syksyn 2018 kurssit alkavat 18.8. alkaen.

Kurssien jälkeen on mahdollista tulla mukaan harrasteryhmiin tai kilpaurheiluryhmiin.

Harrasteryhmissä harjoitellaan lajitaitoja ja nautitaan vedessä harrastamisesta ilman kilpailullisia tavoitteita. Kilpaurheiluryhmissä pääsee tutustumaan kilpaurheilun maailmaan ja toimimaan tavoitteellisemmin.

Harrasteryhmät on esitelty sivupalkissa, kilpaurheilumahdollisuudet löytyvät ylävalikosta lajien omilta sivuilta.

YHTEYSTIEDOT

kurssit(at)kuopionuimaseura.fi