Lasten ja nuorten toiminta

KuUS järjestää lajien perustaitojen kursseja syvässä altaassa noin 6-13 -vuotiaille jäsenilleen.

Valittavavana on uinti-, taitouinti- ja vesipallokursseja aloitteleville vesipedoille.

Kurssimaksu määräytyy harjoitusmäärän mukaan.

Saman urheilijan osallistuessa kahdelle kurssille yhtäaikaisesti, saa pienemmästä kurssimaksusta 40% alennuksen (alennus lasketaan jälkikäteen, ilmottautumisen yhteydessä saatua laskua ei siis kannata maksaa heti vaan odottaa että lähetämme korjatun laskun erikseen).

Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme, jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2018-heinäkuu 2019 30 euroa/henkilö, ja sen voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Kaikki taitouinnin ja vesipallon kurssit järjestetään Niiralan uimahallissa, joitakin uintikursseja on Niiralan hallin lisäksi myös Lippumäen uimahallissa Petosella ja Fontanellassa Siilinjärvellä.

Kurssit kestävät yleensä lukukauden ajan (syksy ja kevät). Myös lyhyempiä kursseja on ajoittain tarjolla tilanteen mukaan.

Syksyn 2018 kurssit alkavat 18.8 alkaen, lisätiedot kursseista vasemmalta sivupalkista. Vesipallo- ja taitouintikurssit päivittyvät näkyville ennen juhannusta.

Ilmottautuminen syksyn 2018 kursseille on avoinna seuraavasti:

Ennakkoilmottautuminen kevään 2018 kurssilaisille avoinna

ke 1.8 klo 18 - pe 3.8 klo 16

Salasana lähetetään kevään 2018 kurssilaisten yhteystietosähköpostiin viimeistään ti 31.7

Kaikille avoin ilmottautuminen avoinna

pe 3.8 klo 18 - to 16.8 klo 18