Uintikurssit

Uintikursseilla opetellaan uinnin perustaitoja.

Myös vesipallo- ja taitouintikursseille päästäkseen tulee osata jo uinnin perusasiat, joten usein kannattaa aloittaa uintikurssista jos mielii mukaan muihin lajeihin. Myös kilpauintiin tullaan yleensä mukaan kurssien kautta.

Uintikurssilaisille on tarjolla myös vesipallo- ja taitouintiharjoituksia jotka kuuluvat kurssimaksuun.

Kurssit tietoineen löytyvät sivuvalikosta.

Vesiralliuinnit kaikille kevään 2019 vesirallilaisille uidaan

sunnuntaina 26.5.2019 klo 16.30-18.30.

Vesirallilaiset uivat uinneissa tasonsa mukaisen uinnin ja saavat kurssitodistuksen.

Vanhemmat ja tutut pääsevät katsomaan ja kannustamaan.

Uintiajat julkaistaan seuran nettisivuilla aakkosjärjestyksessä.

Uintimatkat ja tyylit:

Sammakot 25 metriä omavalintaista uintia

Kalat 25 metriä vapaauintia

Norpat 50 metriä vapaa- tai selkäuintia

Delfiinit 50 metriä vapaa- ja selkäuintia

Kaikille uintikurssilaisille tarkoitetut vesisharjoitukset Niiralan uimahallin lasten altaalla seuraavasti:

Ajat ilmoitetaan tammikuun alussa

Vesis on vesipallon esimuoto, jota pelataan jalat pohjassa ja helpotetuilla säännöillä.

Otamme erilliset ilmottautumiset vesisharjoituksiin jotta osaamme suunnitella toiminnan osallistujamäärälle sopivaksi. Ohjeet vesisharjoituksiin ilmottautumiseen tulevat yhteystietosähköpostiin kurssin alkamisen jälkeen.

Kaikille uintikurssilaisille avoimet vesipalloharjoitukset Niiralan uimahallissa seuraavasti:

Ajat ilmoitetaan tammikuun alussa

Harjoituksissa opetellaan vesipallon perusasioita ja pelataan syvässä altaassa. harjoitukset järjestetään jos mukaan ilmottautuu enemmän kuin kuusi uimaria.

Otamme erilliset ilmottautumiset vesipalloharjoituksiin jotta osaamme suunnitella toiminnan osallistujamäärälle sopivaksi. Kaikki halukkaat mahtuvat mukaan. Ohjeet vesipalloharjoituksiin ilmottautumiseen tulevat yhteystietosähköpostiin kurssin alkamisen jälkeen.

Kaikille uintikurssilaisille tarkoitetut taitouinnin harjoitukset Niiralan uimahallin lasten altaalla seuraavasti:

Ajat ilmoitetaan tammikuun alussa

Harjoituksissa opetellaan ja tehdään taitouinnin perusasioita, scullingeja, veden polkemista ja erilaisia kuvioita.

Otamme erilliset ilmottautumiset taitouintiharjoituksiin jotta osaamme suunnitella toiminnan osallistujamäärälle sopivaksi. Ohjeet harjoituksiin ilmottautumiseen tulevat yhteystietosähköpostiin kurssin alkamisen jälkeen.