Tilauskurssit

Kuopion Uimaseura järjestää räätälöitynä toimintana niin lasten altaan kuin ison altaan tilauskursseja. Sisältö voidaan räätälöidä tarpeidenne mukaan, kaikissa seuran lajeissa (uinti, taitouinti, vesipallo, uimahypyt).

Tilauskursseja järjestetään Kuntolaakson uimahallissa.

Tilauskurssipyynnöt osoitteeseen:

uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com

Hinnasto 3.8.2020 alkaen:

Hinnat sisältävät opetuksen max. viiden henkilön ryhmälle sekä sisäänpääsyn ryhmälle varatulle ratavuorolle.

Yksittäinen opetuskerta: 100 e

Viiden kerran kurssi: 462,50 e

10 kerran kurssi: 875 e

Tilauskurssikerran kesto on sovitusti joko 30 minuuttia (lasten allas) tai 45 minuuttia (iso allas).

Mikäli kurssilla on mukana yli 5 henkilöä, hinta on yllämainittu + 17,50 e / lisähenkilö / kerta.

KuUS:n jäsenille alennus 3 e / kerta.

Ohjeita tilauskursseihin liittyen

1. Opettaja sopii kanssasi ennakkoon kurssin ajankohdan ja kohtaamispaikan uimahallilla.
  2. Saavuthan ajoissa paikalle. Ohjaaja toimittaa osallistujille sisäänpääsyyn tarvittavat rannekkeet.
  3. Käytössäsi ovat yleiset puku- ja pesutilat. Pukuhuoneissa toimitaan itsenäisesti. Mikäli oppilaat tarvitsevat avustusta muualla kuin altaassa, ohjaajan kanssa voi asiasta sopia lisäkorvausta vastaan.
  4. Peseytymisen jälkeen saavu uikkarit päällä opettajan kanssa sovittuun kohtauspaikkaan (lasten altaan reuna, hyppytornien edusta tmv.), tapaat opettajasi siellä.
  5. Lasku tilauskurssista lähetetään sovitusti sähköpostitse tai postitse.

Liikunta- ja virikesetelit

Aikuisten kurssimaksun voi maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä tai Edenred-virikeseteleillä. Jos haluat käyttää näitä maksuvälineitä, voit käydä maksamassa Uimaseuran toimistolle Niiralan uimahallin 2. kerroksessa. Toimisto on auki sovittaessa (puh. 044 988 1211 / toiminnanjohtaja Tua Turunen) tai erillisten ilmoitusten mukaan.