Tilauskurssit

Kuopion Uimaseura järjestää räätälöitynä toimintana niin lasten altaan kuin ison altaan tilauskursseja. Tilauskursseja voidaan järjestää uimaseuran vapaille allasvuoroille Niiralan uimahallissa. Sisältö voidaan räätälöidä tarpeidenne mukaan.

Lasten altaan tilauskurssipyynnöt osoitteeseen:

uimakoulut(a)kuopionuimaseura.fi

Ison altaan tilauskurssipyynnöt osoitteeseen:

kurssit(a)kuopionuimaseura.fi

Hinnasto 1.8.2018 alkaen:

Lasten altaan tilauskurssit / 3-5 osallistujaa

• alle viisi opetuskertaa: 80 € / kerta
  • 5-10 opetuskertaa: 75 € / kerta
  • yli kymmenen opetuskertaa: 70 € / kerta

Mikäli järjestämme tilauskurssin yli viidelle hengelle, yllä olevan perusmaksun lisäksi laskutamme 8 € / oppilas / kerta 6.-10. oppilaasta ja 6 € / kerta 11.-15. oppilaasta.

Ison altaan tilauskurssit / 4-6 osallistujaa

• alle viisi opetuskertaa: 90 € / kerta
  • 5-10 opetuskertaa: 80 € / kerta
  • yli kymmenen opetuskertaa: 75 € / kerta

Mikäli järjestämme tilauskurssin yli kuudelle hengelle, yllä olevan perusmaksun lisäksi laskutamme 15 € / oppilas / kerta 7.-14. oppilaasta ja 5 € / kerta 15. ja sitä useammasta oppilaasta.

Hinnat sisältävät sisäänpääsyn uimahalliin, ratavarauksen ja opetuksen.

Liikunta- ja virikesetelit

Aikuisten kurssimaksun voi maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä tai Edenred-virikeseteleillä. Jos haluat käyttää näitä maksuvälineitä, voit käydä maksamassa Uimaseuran toimistolle Niiralan uimahallin 2. kerroksessa. Toimisto on auki sovittaessa (puh. 044 988 1211 / toiminnanjohtaja Tua Turunen) tai erillisten ilmoitusten mukaan.