Yksityisopetus

Kuopion Uimaseura järjestää yksityisopetusta tilauksesta. Yksityisopetus voidaan räätälöidä tarpeiden mukaan. Opetus tapahtuu ilman erillistä ratavarausta muun yleisön joukossa.

Pääsääntöisesti yksityisopetusta saa Niiralan uimahallissa, tilanteen mukaan myös muut Kuopion uimahallit ovat mahdollisia

Yksityisopetuspyynnöt osoitteeseen: kurssit(a)kuopionuimaseura.fi.

Hinnasto 1.6.2018 alkaen

Hinnat sisältävät opetuksen, mutta ei uimahallin sisäänpääsymaksua, joka yksityisoppilaan on itse maksettava.

Lasten altaan uimaopetus 35 minuuttia (ohjaaja mukana altaassa)

• alle viisi opetuskertaa: 42 € / kerta
  • 5-10 opetuskertaa: 40 € / kerta
  • yli kymmenen opetuskertaa: 35 € / kerta

Syvän altaan ohjauskerta 40 minuuttia (ohjaaja altaan laidalla)

• alle viisi opetuskertaa: 40 € / kerta
  • 5-10 opetuskertaa: 38 € / kerta
  • yli kymmenen opetuskertaa: 33 € / kerta

Mikäli ohjauskerralla on mukana useampi henkilö, hinta on yllämainittu + 8 € / lisählö / kerta (max 3-4 henkilöä).

Liikunta- ja virikesetelit

Aikuisten yksityisopetuksen voi maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä tai Edenred-virikeseteleillä. Jos haluat käyttää näitä maksuvälineitä, voit käydä maksamassa Uimaseuran toimistolle Niiralan uimahallin 2. kerroksessa. Toimisto on auki sovittaessa (puh. 044 988 1211 / toiminnanjohtaja Tua Turunen) tai erillisten ilmoitusten mukaan.

Ohjeita yksityistunteihin liittyen

1. Opettaja sopii kanssasi ennakkoon yksityistunnin ajankohdan ja kohtaamispaikan uimahallilla.
  2. Saavuthan ajoissa paikalle. Maksa normaali sisäänpääsymaksu uimahallin kassalle.
  3. Ota pukukaappia varten mukaan 50 snt kolikko. Käytössäsi ovat yleiset puku- ja pesutilat. Pukuhuoneissa toimitaan itsenäisesti, ellei muuta ole erikseen sovittu opettajan kanssa.
  4. Peseytymisen jälkeen saavu uikkarit päällä opettajan kanssa sovittuun kohtauspaikkaan (lasten altaan reuna, hyppytornien edusta tmv.), tapaat opettajasi siellä.
  5. Lasku yksityisopetuksesta lähetetään sovitusti yksityistunnin/-tuntien jälkeen.