Talkoot

KuUS talkoilee marras-joulukuussa 2019 Matkuksen Suomalaisessa Kirjakaupassa joulupaketoinnin merkeissä.

Paketointivuorolla paketoidaan Suomalaisessa Kirjakaupassa ostoksia "vapaaehtoinen maksu" -periaatteella, eli meille tulee kaikki tuotot paketoinnista, jonka lisäksi Suomalainen Kirjakauppa maksaa puuttuvan osan sovitusta takuusummasta mikäli tuotot eivät yllä sovittuun summaan asti.

Suomalaisen Kirjakaupan väki ohjeistaa talkooväkeä paketoinnissa; myös kaikki materiaalit tulevat talon puolesta.

Paketointiin sopiva henkilö omaa näppärät sormet, iloisen mielen ja on yli 12-vuotias (nuoremmat vanhempien seurassa).

Paketoinnin yhteyshenkilö:

Tua Turunen, tua.turunen@kuopionuimaseura.fi tai puh. 044-9881211

Paketointivuorosi voit varata tästä.

Linkki ohjaa Uimaseuran jakamaan excel-tiedostoon, johon voit kirjata vuorosi. Mikäli et pääse kirjoittamaan aukeavaan versioon, ylhäältä löytyy "avaa sovelluksessa googlesheets"-kohta, sitä klikkaamalla avautuu versio johon pääset kirjoittamaan.

Voit varata vuorosi myös Tualta suoraan sähköpostitse tai puhelimitse.

Lomakkeella kysytään ajankohtaa jolloin olet paketoimassa, nimeäsi ja urheilijan nimeä, jolle talkoota teet. Jos et halua laittaa urheilijan nimeä, voit laittaa myös hänen ryhmänsä tai jos haluat kohdentaa panoksesi yleisesti jollekin lajille tai koko seuralle. Jos sarake on jätetty tyhjäksi, kohdennetaan panos yleisesti seuralle.

Mikäli joudut perumaan paketointiaikasi, ilmoitathan siitä Tualle.

Viime hetken muutoksista (äkillinen este juuri ennen vuoroa) kannattaa ilmoittaa myös Suomalaisen kirjakaupan myymälään puh. 010 405 5020