Tietoa jäsenyydestä

Kuopion Uimaseuran jäsenenä olet oikeutettu kurssien ja ryhmien jäsenhintoihin. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Kilpaurheilijoiden, jotka edustavat Kuopion Uimaseuraa, tulee olla myös seuran jäseniä.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on henkilökohtainen, ja on voimassa aina kauden 1.8. - 31.7. Uudet jäsenmaksut tulevat siis maksettavaksi vuosittain elokuusta alkaen.

Jäsenmaksu kaudelle 1.8.2020 - 31.7.2021 on 30 euroa.

Jos ilmottaudut kurssille tai ryhmään, voit maksaa jäsenmaksun ilmottautumisen yhteydessä.

Muutokset jäsentietoihin

Jos jäsentietosi muuttuvat, voit päivittää ne lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tua.turunen(a)kuopionuimaseura.com. Jäsenellä on myös oikeus tarkastaa omat tietonsa jäsenrekisteristä. Lähetä vapaamuotoinen tarkastuspyyntösi sähköpostitse osoitteeseen tua.turunen(a)kuopionuimaseura.com.

Tutustu myös tietosuojaselosteseemme.