Tietoa jäsenyydestä

Kuopion Uimaseuran jäsenenä olet oikeutettu kurssien jäsenhintoihin. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Kilpaurheilijoiden, jotka edustavat Kuopion Uimaseuraa, tulee olla myös seuran jäseniä.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on henkilökohtainen, ja on voimassa aina kauden 1.8. - 31.7. Uudet jäsenmaksut tulevat siis maksettavaksi vuosittain elokuusta alkaen.

Jäsenmaksu kaudelle 1.8.2018 - 31.7.2019 on 30 euroa.

Jäsenmaksun maksaneiden, KuUS:aa edustavien uintiurheilijoiden osallistumismaksut kisoihin maksaa uimaseura. Mahdollisista muista eduista ja jäsenille suunnatuista tapahtumista tiedotetaan sähköpostitse jäsenille/heidän vanhemmilleen.

Jos ilmottaudut kurssille tai ryhmään, voit maksaa jäsenmaksun myös ilmottautumisen yhteydessä.

Muutokset jäsentietoihin

Jos jäsentietosi muuttuvat, voit päivittää ne lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tua.turunen(a)kuopionuimaseura.fi. Jäsenellä on myös oikeus tarkastaa omat tietonsa jäsenrekisteristä. Lähetä vapaamuotoinen tarkastuspyyntösi sähköpostitse osoitteeseen tua.turunen(a)kuopionuimaseura.fi.

Tutustu myös tietosuojaselosteseemme.