Alkeisuimakoulu

Kurssilla ei ole lähtötasovaatimuksia. Alkeisuimakoulu sopii veden pelosta kärsiville ja täysin uimataidottomille aikuisille.

Aikuisten alkeisuimakoulu järjestetään Niiralan uimahallin opetusaltaassa. Kurssilla tutustutaan vedessä olemiseen ja liikkumiseen sekä harjoitellaan vedessä hengittämistä, kelluntoja, liukuja ja alkeisuimataitoja.

Aikuisten alkeisuimakoulun harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi kestää 10 kertaa.

Lauantaisin 16.11.2019-15.2.2020 klo 19.50-20.20. 30.11. ei kurssikertaa uimahallin muun käytön vuoksi, joululomalla 21.12., 28.12. ja 4.1. ei kurssikertaa.

Kurssi järjestetään uimahallin aukioloaikojen ulkopuolella. Aulahenkilö päästää kurssilaiset sisään. Ilmoittautuminen uimahallin aulassa aulavahdille noin 10 - 15 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Ohjaajan tapaaminen opetusaltaalla kurssin alkamisaikaan suihkussa käyneenä.

Alkeisuimakoulun hinta on 140 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ota mukaan 50 sentin kolikko pukukaappia varten!