Aikuisten kuntoryhmä

Aikuisten kuntoryhmä kokoontuu kerran viikossa. Harjoituksissa harjoitellaan uinnin tekniikoita ja uidaan erilaisia sarjoja sekä opetellaan käyttämään uinnin apuvälineitä. Suositeltava lähtötaso kuntoryhmään on vapaa-, selkä- ja rintauinnin perustekniikoiden hallinta.

Kuntoryhmän kautta pääsee mukaan masters-ryhmään, mikäli harjoittelu useamman kerran viikossa kiinnostaa.

Harjoitukset:

Sunnuntaisin klo 16-17 23.8. alkaen. Poikkeuksista harjoitusajoissa ilmoitetaan tapauskohtaisesti.

Kuntoryhmän valmentajana toimii Amanda Kankkunen.

Lisätietoa Kuntoryhmästä:

Ida Antikainen puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp) / ida.antikainen(a)kuopionuimaseura.com

Liikunta- ja virikesetelit

Kuntoryhmän kausimaksun voi maksaa myös Smartum-liikuntaseteleillä tai Edenred-virikeseteleillä. Jos haluat käyttää näitä maksuvälineitä, voit käydä maksamassa Uimaseuran toimistolle Niiralan uimahallin 2. kerroksessa. Toimisto on auki sovittaessa (puh. 044 988 1211 / toiminnanjohtaja Tua Turunen) tai erillisten ilmoitusten mukaan.