Uimataitokurssi

Uimataitokurssin lähtötasovaatimuksena on auttava, noin 15-50 m uimataito. Uimataitokurssi järjestetään Niiralan uimahallin syvässä altaassa (syvyys max. 4,5 m). HUOM! Kurssi ei sovellu vedenpelkoisille.

Kurssilla harjoitellaan vedessä hengittämistä, kelluntoja, liukuja ja sukelluksia sekä käydään läpi myyrä-, vapaa- ja selkäuinnin perustekniikoita. Tavoitteena on saavuttaa pohjoismaisen uimataidon vaatimus eli 200 m uintia yhtäjaksoisesti, josta 50 m selällään uiden.

Uimataitokurssin harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi kestää 10 kertaa.

Seuraava uimataitokurssi järjestetään keväällä 2020.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa 15 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Uimataitokurssin hinta on 130 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ota mukaan 50 sentin kolikko pukukaappia varten!