Uinnin jatkotekniikkakurssi

Jatkotekniikkakurssin lähtötasovaatimuksena on yleinen uimataito (200 metriä, josta 50 metriä selällään) sekä vapaa- ja selkäuinnin tekniikoiden hallinta (vähintään 50 metrin uintimatka molemmilla).

Kurssilla hiotaan vapaa- ja selkäuinnin tekniikkaa sekä paneudutaan tarkemmin volttikäännökseen ja lähtöhyppyyn. Uusina tekniikoina kurssilla harjoitellaan rinta- ja perhosuinnin tekniikoita. Tavoitteena on antaa valmiudet pidempiin yhtäjaksoisiin uintimatkoihin millä tahansa kilpauintitekniikalla.

Jatkotekniikkakurssin harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi kestää 10 kertaa.

Keskiviikkoisin 13.11.2019-5.2.2020 klo 20.15-21.00. Joululomalla 18.12., 25.12. ja 1.1. ei kurssikertaa.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa 15 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Jatkotekniikkakurssin hinta on 130 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ota mukaan 50 sentin kolikko pukukaappia varten!

Jatkotekniikkakurssin jälkeen on mahdollista liittyä mukaan masterstoimintaan tai jos mastersryhmiin ei mahdu, pyrimme järjestämään korvaavaa toimintaa kaikille halukkaille.