Uintitekniikkakurssi

Uintitekniikkakurssin lähtötasovaatimuksena on yleinen uimataito eli 200 m uintia yhtäjaksoisesti, josta 50 m selällään uiden.

Tekniikkaryhmässä harjoitellaan kelluntoja, liukuja ja sukelluksia sekä vapaa- ja selkäuinnin tekniikoita. Tavoitteena on oppia uimaan oikeassa uintiasennossa ja hyvällä tekniikalla vapaa- ja selkäuintia yhtäjaksoisesti yli 200 m matka.

Uintitekniikkaryhmän harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi kestää 10 kertaa.

Keskiviikkoisin 21.8.-30.10.2019 klo 19.30-20.15. Syyslomalla 16.10. ei kurssikertaa.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa 10 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Uintitekniikkakurssin hinta on 130 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ota mukaan 50 sentin kolikko pukukaappia varten!