Uintitekniikkakurssi

Uintitekniikkakurssin lähtötasovaatimuksena on yleinen uimataito eli 200 m uintia yhtäjaksoisesti, josta 50 m selällään uiden sekä että uskallat vaivatta kastaa kasvosi veteen.

Uintitekniikkakurssilla harjoitellaan uinnin hengitystekniikkaa, kelluntoja, liukuja ja sukelluksia sekä vapaa-, selkä- ja rintauinnin tekniikoita. Tavoitteena on oppia em. tekniikoiden perusteet sekä tarjota valmiudet pidempiin yhtäjaksoisiin uintimatkoihin näillä lajeilla.

Syksy 2020:

Torstaisin 20.8.-29.10.2020 klo 19.30-20.15. Syyslomalla 15.10. ei kurssikertaa.

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Uintitekniikkakurssin kesto on 10 kertaa.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa klo 19.15.

Uintitekniikkakurssin hinta on 135 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2020 - heinäkuu 2021 on 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.