Uintitekniikkakurssi

Uintitekniikkakurssin lähtötasovaatimuksena on yleinen uimataito eli 200 m uintia yhtäjaksoisesti, josta 50 m selällään uiden.

Tekniikkaryhmässä harjoitellaan uinnin hengitystekniikkaa, kelluntoja, liukuja ja sukelluksia sekä vapaa- ja selkäuinnin tekniikoita. Tavoitteena on oppia vapaa- ja selkäuinnin tekniikoiden perusteet sekä tarjota valmiudet pidempiin yhtäjaksoisiin uintimatkoihin näillä lajeilla.

Uintitekniikkaryhmän harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi kestää 10 kertaa.

Keskiviikkoisin 19.2.-29.4.2020 klo 19.30-20.15. Ei kurssikertaa talvilomalla 4.3.

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa 15 minuuttia ennen kurssin alkamisaikaa.

Uintitekniikkakurssin hinta on 130 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella helmikuu 2020 - heinäkuu 2020 20 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ota mukaan 50 sentin kolikko pukukaappia varten!