Vesiliikuntakurssi

Vesiliikuntakurssin lähtötasovaatimuksena on noin 25 metrin uimataito. Kurssi järjestetään syvässä altaassa, eikä se sovellu vedenpelkoisille.

Vesiliikuntakurssilla tutustutaan erilaisiin vesiliikunnan muotoihin, mm. uintiin, vesijuoksuun ja vesijumppaan. Ryhmän toiveista riippuen myös esim. taitouintia, uimahyppyjä tai vesipalloa on mahdollista kokeilla!

Kurssin tavoitteena on toimia matalan kynnyksen porttina vesiliikunnan monipuoliseen maailmaan ja auttaa osallistujia löytämään juuri se itselle mieluinen vesiliikunnan muoto.

Seuraava vesiliikuntakurssi järjestetään tammi-helmikuussa 2021.

Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Vesiliikuntakurssin kesto on 5 kertaa.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa klo 19.30.

Vesiliikuntakurssin hinta on 75 euroa, uimaseuran jäsenille 70 euroa. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Vesiliikuntakurssista on mahdollista järjestää räätälöity versio tilauskurssina tilaajan toivomana ajankohtana.