Vesipallo

Kaikkien halukkaiden on mahdollista päästä pelaamaan vesipalloa avoimille pelailuvuoroille, eli höntsävesipallovuoroille lauantaisin klo 17.30-18.30

Kaikille avoimilla vesipallon höntsävuoroilla harjoitellaan vesipallon perustekniikoita sekä ennen kaikkea pelataan! Vuoroille voi tulla ilman aiempaa kokemusta vesipallosta, lähtötasovaatimuksena on ainoastaan että pysyt pinnalla.

Muistathan ilmoittautua höntsävuoroille ilmoittautumissivun kautta!

Kevään 2020 höntsävuorot päivitetään tähän vuodenvaihteessa.

Vuorot ovat seuran jäsenille veloituksettomia. Muille hinta on 3 e / kerta. Käteismaksu tasarahalla tai korttimaksu kokoontumisen yhteydessä. Vuoro järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 4.

Lisätietoja höntsävuoroista: puh. 044 982 8157 (puhelimitse tavoittaa parhaiten ma-ke klo 10-16, käytössä myös WhatsApp) / ida.antikainen(a)kuopionuimaseura.fi

Lisätietoja muusta vesipallotoiminnasta seurassamme löydät vesipallon sivuilta.