Uimakoulut 5-10 v.

Syyskauden uimakoulut ovat täynnä. Seuraavat uimakoulut alkavat marraskuussa 2020.

Ennakkoilmoittautumiseen vaadittu salasana lähetetään syksyn uimakoululaisille pe 30.10. mennessä. Ennakkoilmoittautuminen alkaa ma 2.11. klo 18. Kaikille avoin ilmoittautuminen alkaa ti 3.11. klo 18.

Järjestämme Kuntolaakson uimahallissa uimakouluja 5-10 -vuotiaille vesipedon aluille. Uimakoulut järjestetään uimahallin lasten ja nuorten altailla. Pääset tutustumaan uimakouluvalikoimaamme sekä aikatauluihin valikon kautta.

Uimakoululaisen tulee ymmärtää suomen kieltä. Jos epäilette, että lapsi ei ymmärrä vielä suomenkielistä ohjeistusta tarpeeksi hyvin, ottakaa yhteyttä ennen ilmottautumista.

Lähtökohtaisesti uimakouluryhmät vaativat toteutuakseen vähintään 8 osallistujaa. Mikäli ilmoittautuneita on ryhmissä vähemmän, pyrimme siirtämään osallistujat toisiin vastaavantasoisiin ryhmiin. Olemme näissä tapauksissa aina erikseen yhteydessä ilmoittautuneisiin.

Lisätietoja uimakouluista:

Uimakouluvastaava Ida Antikainen

puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp) / uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com

(ei tavoitettavissa sunnuntaisin & maanantaisin)

Toimintaohjeet liittyen koronavirukseen

Voimassa 15.8.2020 alkaen

Uimaseuran toiminnassa ja uimahallissa liikkuessa tulee noudattaa normaaleja hygieniaohjeistuksia.

Yskithän kyynärtaipeeseen ja pidät turvavälit sekä huolehdit käsihygieniasta.

Kaikessa ryhmätoiminnassa pyrimme pitämään ryhmät erillään toisistaan, ja esimerkiksi väliin jääneen harjoituksen korvaaminen toisen ryhmän mukana on toistaiseksi kielletty kaikilta urheilijoilta.

-        Tulethan harjoituksiin vain täysin terveenä.

-        Jos uimari on menossa koronatestiin tai odottaa testin tulosta, harjoituksiin tuleminen on kielletty.

-        Mikäli uimari on määrätty karanteeniin korona-altistuksen vuoksi, harjoituksiin tuleminen on kielletty.

-        Ulkomailta Suomeen palanneet henkilöt ovat tervetulleita harjoituksiin 14 vuorokauden päästä Suomeen saapumisesta.

Mikäli uimarilla todetaan koronan oireita harjoitusten aikana, hänet ohjataan pois harjoituksista syrjäiseen paikkaan odottamaan aikuisen valvonnassa että hänet tullaan noutamaan (lapset) tai poistumaan harjoituksista noudattaen turvavälejä matkalla ulos uimahallista.

Mikäli uimarilla on oireita, omaolo.fi -sivuston kautta voi tehdä tarvemäärityksen tarvitseeko mennä koronatestiin.

Jos uimarille tehdään koronatesti, ilmoitattehan siitä myös Uimaseuralle.

Jos uimarilla todetaan positiivinen koronatesti, siitä on ilmoitettava välittömästi Uimaseuralle jatkotoimenpiteitä varten (altistuneille ilmoittaminen).

Ilmoituksen voi tehdä toiminnanjohtajalle puh. 044 988 1211 joko soittamalla tai viestillä (myös WhatsApp).

Emme korvaa kurssikertoja, jotka jäävät käymättä yksittäisen uimarin osalta koronaan liittyvien rajoitteiden vuoksi. Mikäli kurssikertoja jää väliin useita koronatartunnan vuoksi, hyvitämme kurssikertoja normaalin sairastumistapauksen tapaan huomioiden koronan vuoksi päällä olevat rajoitukset.

Mikäli kurssikerta tai loppukurssi joudutaan perumaan koko ryhmän osalta, pyrimme korvaamaan järjestämättömät kerrat rajoitusten poistuttua.

TURVALLISIA HETKIÄ ALTAASSA!

Lisätietoja toiminnanjohtaja Tua Turuselta