Uimakoulut

Järjestämme kauden aikana kolme 10 kerran uimakoulujaksoa: syysjakso elo-marraskuussa, talvijakso marras-helmikuussa ja kevätjakso helmi-toukokuussa. Lisäksi järjestämme kesäkuussa neljän ja viiden kerran kesäuimakouluja.

Uimakoulut on suunnattu 5-9 -vuotiaille lapsille. Uimakoulut järjestetään Niiralan uimahallin opetusaltaalla, jonka syvin kohta on yksi metri.

Huomaathan, että ikäraja uimakouluihin on 5 vuotta. Uimakoululaisen tulee täyttää 5 v. viimeistään uimakoulujakson aikana. 

Pääset selaamaan uimakouluvalikoimaamme sekä aikatauluja valikon kautta. 

Arkipäivien uimakouluissa ohjaajat ottavat lapset vastaan jo aulasta ja huolehtivat myös pukuhuoneessa toimimisesta mennen tullen.

Viikonlopun uimakouluissa ohjaajat huolehtivat lapsista suihkuhuoneen ovelta eteenpäin ja takaisin suihkuhuoneen ovelle kurssin jälkeen. Vanhemmat vastaavat lapsen riisumisesta ja pukemisesta.

Uimakoululaisen tulee ymmärtää suomen kieltä. Jos epäilette, että lapsi ei ymmärrä vielä suomenkielistä ohjeistusta tarpeeksi hyvin, ottakaa yhteyttä ennen ilmottautumista.

Lähtökohtaisesti uimakouluryhmät vaativat toteutuakseen vähintään 8 osallistujaa. Mikäli ilmoittautuneita on ryhmissä vähemmän, pyrimme siirtämään osallistujat toisiin vastaavantasoisiin ryhmiin. Olemme näissä tapauksissa aina erikseen yhteydessä ilmoittautuneisiin.

Lisätietoja uimakouluista: uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com / 044 982 8157 (puhelimitse tavoittaa parhaiten ma-ke klo 10-16, käytössä myös WhatsApp)