Erityisuinti

Erityisuinnin kurssi Niiralan uimahallin opetusaltaassa on suunnattu kehitysvammaisille tai muuten erityistä avustusta tai tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Kurssilla totutellaan veteen ja harjoitellaan uinnin alkeita, kelluntoja ja liukuja sekä alkeisuintitekniikoita jokaisen lapsen kehitys huomioiden.

Uimakoululaisilla tulee olla oma henkilökohtainen avustajansa mukana kurssilla. Erityisuinnin kursseilla käytetään uimahallin ryhmäpukuhuonetiloja (tai tarpeen mukaan tilaussaunatiloja), joihin on pääsy pyörätuolilla tai muun apuvälineen kanssa.Tarkemmat pukuhuone- ja kurssikäytännöt kerrotaan ensimmäisellä kurssikerralla.

Kurssi järjestetään lasten altaalla, mutta kehittymisen mukaan myös syvässä altaassa tarjotaan toimintaa. Ohjaajina kurssilla toimivat fysioterapeutit sekä koulutetut erityisuinnin ohjaajat.

Sunnuntaisin 12.1.-17.5.2020 klo 17.45-18.30. Hiihtolomalla 1.3. ja 8.3. sekä pääsiäisenä 12.4. ei kurssikertaa.

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla klo 17.30 uimahallin aulaan.

Erityisuinnin jäsenhinta on 195 euroa. Hintaan kuuluu uinti kurssin aikana sekä uimarille että avustajalle sekä tilavaraukset ja ohjaus.

Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme, jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019-heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö, ja se maksetaan kurssimaksun yhteydessä.

Kysy vapaita paikkoja erityisuinnin ryhmistä: ida.antikainen@kuopionuimaseura.com / puh. 044 982 8157 (puhelimitse tavoittaa parhaiten ma-ke klo 10-16, käytössä myös WhatsApp)