Erityisuinti

Seuraava erityisuinnin kurssi järjestetään 7.1.-.29.4.2019.

Maanantaisin klo 18.00 - 18.45

(4.3. ei kurssikertaa, hiihtoloma. 22.4. ei kurssikertaa, 2. pääsiäispäivä)

Erityisuinnin kurssi (Niiralan uimahallin opetusaltaassa) on suunnattu kehitysvammaisille tai muuten erityistä avustusta tai tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Kurssilla totutellaan veteen ja harjoitellaan uinnin alkeita, kelluntoja ja liukuja sekä alkeisuintitekniikoita jokaisen lapsen kehitys huomioiden. Uimakoululaisilla tulee olla oma henkilökohtainen avustajansa mukana kurssilla. Erityisuinnin kursseilla käytetään uimahallin ryhmäpukuhuonetiloja (tai tarpeen mukaan tilaussaunatiloja), joihin on pääsy pyörätuolilla tai muun apuvälineen kanssa. Tarkemmat pukuhuone- ja kurssikäytännöt kerrotaan ensimmäisellä kurssikerralla.

Kurssi järjestetään lasten altaalla, mutta kehittymisen mukaan myös syvässä altaassa tarjotaan toimintaa. Ohjaajina kurssilla toimivat fysioterapeutit sekä koulutetut erityisuinnin ohjaajat Ida Antikainen ja Petri Kaunisto.

Kurssi kestää 15 kertaa (tammi-huhtikuu 2019).

Erityisuinnin jäsenhinta on 195 euroa. Hintaan kuuluu uinti kurssin aikana sekä uimarille että avustajalle sekä tilavaraukset ja ohjaus.

Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme, jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2018-heinäkuu 2019 30 euroa/henkilö, ja se maksetaan kurssimaksun yhteydessä.

Ilmottautuminen tapahtuu vasemmalta sivuvalikosta löytyvällä Ilmoittautuminen-sivulla.

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla klo 17.45 uimahallin aulaan.