Hinnat

Vesiesikoulun, Alkeisuimakoulu I:n, Alkeisuimakoulun II:n ja Jatkouimakoulun jäsenhinta on 120 euroa / 10 kurssikertaa. Uimakoulumaksuun sisältyy sisäänpääsy harjoitusvuorolle, opetus ja uimakoulutodistus.

Taitokurssin jäsenhinta on 60 euroa / 5 kurssikertaa (syksy) tai 120 euroa / 10 kurssikertaa (kevät). Uimakoulumaksuun sisältyy sisäänpääsy harjoitusvuorolle, opetus ja uimakoulutodistus.

Erityisuinnin hinnat löytytyvät Erityisuinnin sivulta ja Yksityisopetuksen hinnat löytyvät Yksityisopetuksen sivulta.

Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Syksyn 2019 uimakoulujen ennakkoilmoittautuminen on avoinna ma 12.8. klo 18 - ti 13.8. klo 17.45. Ennakkoilmoittautumiseen ovat oikeutettuja kevään ja kesän 2019 kurssilaiset, jotka saavat ennakkoilmoittautumiseen vaaditun salasanan sähköpostitse pe 9.8. mennessä.

Kaikille avoin ilmoittautuminen syksyn 2019 uimakouluihin on avoinna ti 13.8. klo 18 - pe 16.8. klo 18.

Jos olet epävarma sopivasta ryhmästä/lapsen lähtötasosta, otathan ennen ilmoittautumista yhteyttä meihin joko puhelimitse, tekstarilla tai Whatsappilla numeroon 044 982 8157 tai sähköpostitse uimakoulut(a)kuopionuimaseura.fi.

Jos lapsella on jokin erityistä huomiota vaativa sairaus tmv. seikka, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeen "Muuta huomioitavaa"-kohdassa.