Hinnat

Vesiesikoulun, Alkeisuimakoulu I:n, Alkeisuimakoulun II:n ja Jatkouimakoulun jäsenhinta on 120 euroa / 10 kurssikertaa. Uimakoulumaksuun sisältyy sisäänpääsy harjoitusvuorolle, opetus ja uimakoulutodistus.

Taitokurssin jäsenhinta on 60 euroa / 5 kurssikertaa (syksy) tai 120 euroa / 10 kurssikertaa (kevät). Uimakoulumaksuun sisältyy sisäänpääsy harjoitusvuorolle, opetus ja uimakoulutodistus.

Erityisuinnin hinnat löytytyvät Erityisuinnin sivulta ja Yksityisopetuksen hinnat löytyvät Yksityisopetuksen sivulta.

Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Jos olet epävarma sopivasta ryhmästä/lapsen lähtötasosta, otathan ennen ilmoittautumista yhteyttä meihin joko puhelimitse, tekstarilla tai WhatsAppilla numeroon 044 982 8157 (puhelimitse tavoittaa parhaiten ma-ke klo 10-16) tai sähköpostitse uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com.

Jos lapsella on jokin erityistä huomiota vaativa sairaus tmv. seikka, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeen "Muuta huomioitavaa"-kohdassa.