Hinnat

Uimakoulujen jäsenhinta on 125 euroa / 10 kurssikertaa. Uimakoulumaksuun sisältyy sisäänpääsy harjoitusvuorolle, opetus ja uimakoulutodistus.

Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella kesäkuu 2020 - heinäkuu 2020 10 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Kevään keskeytyneen kurssin maksun suorittaneet voivat ilmottautua kesän kurssille ilman uutta maksua.

Jos olet epävarma sopivasta ryhmästä/lapsen lähtötasosta, otathan ennen ilmoittautumista yhteyttä meihin joko puhelimitse, tekstarilla tai WhatsAppilla numeroon 044 982 8157 (puhelimitse tavoittaa parhaiten ma-ke klo 10-16) tai sähköpostitse uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com.

Jos lapsella on jokin erityistä huomiota vaativa sairaus tmv. seikka, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeen "Muuta huomioitavaa"-kohdassa.