Taitokurssi (5-9 v)

Taitokurssille osallistutaan pääsääntöisesti jatkouimakoulun jälkeen odotellessa ison altaan starttikurssin aloittamista. Kurssi on tarkoitettu 5-9 -vuotiaille. Lähtötasovaatimuksena on 12-15 metrin uimataito vatsallaan sekä 8-12 metrin uimataito selällään. 

Kurssin tavoitteena on alkeisuintitekniikoiden vahvistaminen ja uintimatkan pidentäminen sekä isolle altaalle siirtymiseen valmistautuminen. Kurssilla harjoitellaan pääsääntöisesti lasten altaalla, mutta vieraillaan mahdollisuuksien mukaan myös isolla altaalla.

Taitokurssin harjoitukset ovat kerran viikossa. Syyskauden taitokurssi kestää 5 kertaa, ja kevätkauden taitokurssi 10 kertaa. Ryhmäkoko on enintään 15 lasta, ja ohjaajia on kaksi.

Aikataulut ja kokoontuminen

Seuraavat taitokurssit järjestetään loppusyksystä 2019.

Taitokurssin allasaika on noin 30 minuuttia.

Kaikilla taitokursseilla kokoontuminen uimahallin aulaan kurssin alkamisaikana.

Hinnat ja ilmoittautuminen

Viiden kerran taitokurssin hinta on 60 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta.

Arkipäivien kurssien aikaan saattajan on mahdollista mennä uimaan maksamalla uimahallin normaalin sisäänpääsymaksun. Viikonlopun kurssit järjestetään uimahallin aukioloajan ulkopuolella, joten vanhemmat/saattajat eivät pääse uimaan samanaikaisesti.