Vesiesikoulu (5-8 v.)

Vesiesikoulu on tarkoitettu lapsille, jotka ovat vielä arkoja vedessä, tai joilla ei ole aiempaa kokemusta uimakouluista. Kurssi on tarkoitettu 5-8 -vuotiaille (lapsen tulee täyttää viisi vuotta viimeistään kurssin aikana). Kurssille ei ole lähtötasovaatimuksia. Vanhemmat eivät ole näköyhteydessä lapseen kurssin aikana.

Kurssin tavoitteena on rohkaista lasta itsenäiseen toimintaan vedessä sekä vahvistaa lapsen vedessä liikkumisen taitoja. Kurssilla harjoitellaan leikinomaisesti kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita

Vesiesikoulun harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssi kestää 10 kertaa. Ryhmäkoko on enintään 12 lasta, ja ohjaajia on kaksi.

Torstaisin 22.8.-31.10.2019 klo 16.50-17.45. Syyslomalla 17.10. ei kurssikertaa. Ohjaajat vastaavat lapsista "aulasta aulaan", eli myös pukuhuoneissa.

Lauantaisin 24.8.-9.11.2019 klo 15.50-16.40. Syyslomalla 12.10. ja 19.10. ei kurssikertaa. Ohjaajat ottavat lapset vastaan suihkuhuoneen ovelta, vanhemmat vastaavat lapsista pukuhuoneissa.

Vesiesikoulussa allasaika on noin 30 minuuttia.

Kaikissa vesiesikouluissa kokoontuminen uimahallin aulaan kurssin alkamisaikana.

Vesiesikoulun jäsenhinta on 120 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2019 - heinäkuu 2020 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Kurssien aikaan saattajan on mahdollista mennä uimaan maksamalla uimahallin normaalin sisäänpääsymaksun.