Vesiesikoulu (5-8 v.)

Vesiesikoulu on tarkoitettu lapsille, jotka ovat vielä arkoja vedessä, tai joilla ei ole aiempaa kokemusta uimakouluista. Uimakoulu on tarkoitettu 5-8 -vuotiaille. Vesiesikoulun lähtötasovaatimuksena on viiden vuoden ikä (lapsen tulee täyttää 5 vuotta viimeistään uimakoulun aikana).

Uimakoulun tavoitteena on rohkaista lasta itsenäiseen toimintaan vedessä sekä vahvistaa lapsen vedessä liikkumisen taitoja. Uimakoulussa harjoitellaan leikinomaisesti vedessä liikkumista ja hengittämistä, kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita.

Huomioithan, että vanhemmat eivät ole näköyhteydessä lapseen uimakoulun aikana.

Vesiesikoulun harjoitukset ovat kerran viikossa. Vesiesikoulu kestää 10 kertaa. Ryhmäkoko on enintään 12 lasta, ja ohjaajia on kaksi.

Kevät 2020:

Torstaisin 20.2.-14.5.2020 klo 16.50-17.45. Ei uimakoulua talvilomalla 5.3., kiirastorstaina 9.4. ja vappuaattona 30.4. Ohjaajat vastaavat lapsista "aulasta aulaan", eli myös pukuhuoneissa.

Sunnuntaisin 23.2.-17.5.2020 klo 16.45-17.35. Ei uimakoulua talvilomalla 1.3. ja 8.3. eikä pääsiäisenä 12.4. Ohjaajat ottavat lapset vastaan suihkuhuoneen ovelta, vanhemmat vastaavat lapsista pukuhuoneissa.

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.

Vesiesikoulussa allasaika on noin 30 minuuttia.

Kaikissa vesiesikouluissa kokoontuminen uimahallin aulaan uimakoulun alkamisaikana.

Vesiesikoulun jäsenhinta on 120 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella helmikuu 2020 - heinäkuu 2020 20 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Uimahallin aukioloaikoina saattajan on mahdollista mennä uimaan maksamalla uimahallin normaalin sisäänpääsymaksun.