Vesiesikoulu (5-8 v.)

Vesiesikoulu on tarkoitettu lapsille, jotka ovat vielä arkoja vedessä, tai joilla ei ole aiempaa kokemusta uimakouluista. Uimakoulu on tarkoitettu 5-8 -vuotiaille. Vesiesikoulun lähtötasovaatimuksena on viiden vuoden ikä (lapsen tulee täyttää 5 vuotta viimeistään uimakoulun aikana).

Uimakoulun tavoitteena on rohkaista lasta itsenäiseen toimintaan vedessä sekä vahvistaa lapsen vedessä liikkumisen taitoja. Uimakoulussa harjoitellaan leikinomaisesti vedessä liikkumista ja hengittämistä, kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita.

Huomioithan, että vanhemmat eivät ole näköyhteydessä lapseen uimakoulun aikana.

Kevään vesiesikoululaiset pääsevät ilmottautumaan kesän ryhmään ensin. Vesiesikoulu kestää 10 kertaa. Ryhmäkoko on enintään 18 lasta, ja ohjaajia on 2-3 riippuen osallistujamäärästä.

Kesä 2020:

1.6.-1.7.2020

Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16.20-17.10

Yhteensä 10 kertaa

Kaikissa uimakouluissa kokoontuminen uimahallin pääoven eteen ulos uimakoulun alkamisaikana.

Vanhemmat vastaavat lapsista pukuhuoneissa, jonne mennään saattajan sukupuolen mukaan. Ohjaajat hakevat lapset suihkuhuoneen ovelta viisi minuuttia sen jälkeen kun olette päässeet pukuhuoneeseen, ja palauttavat heidät samaan paikkaan kurssin päättymisaikaan josta vanhemmat ottavat heidät vastaan.

Saattajat voivat odottaa uimakoulun ajan syvän altaan katsomossa, näköyhteyttä uimakoulualtaaseen ei ole.

Uimahalli on suljettu yleiseltä käytöltä kurssin aikana.

Uimakoulu on kevään 2020 uimakoulumaksun maksaneille ilmainen.

Vesiesikoulun jäsenhinta on 125 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu on toimintakaudella kesäkuu 2020 - heinäkuu 2020 10 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta alkaen pe 22.5 klo 18 alkaen. Kevään kurssilaiset saavat suoran ilmottautumislinkin keskiviikkona 20.5.