Yksityisopetus

Uimaseura järjestää myös yksityisopetusta tilauksesta. Yksityisopetus voidaan räätälöidä tarpeiden mukaan. Kaikki hinnat sisältävät opetuksen, mutta ei uimahallin sisäänpääsymaksua, joka yksityisoppilaan on itse maksettava. Opetus tapahtuu ilman erillistä ratavarausta eli muun yleisön joukossa. Pääsääntöisesti yksityisopetusta saa Niiralan uimahallissa, tilanteen mukaan myös muut Kuopion uimahallit ovat mahdollisia.

Yksityisopetuspyynnöt osoitteeseen: kurssit(at)kuopionuimaseura.fi.

Hinnasto 1.6.2018 alkaen

Lasten altaan uimaopetus 35 minuuttia (ohjaaja mukana altaassa)

- alle viisi opetuskertaa: 42 € / kerta

- 5-10 opetuskertaa: 40 € / kerta

- yli kymmenen opetuskertaa: 35 € / kerta

Syvän altaan ohjauskerta 40 minuuttia (ohjaaja altaan laidalla)

- alle viisi opetuskertaa: 40 € / kerta

- 5-10 opetuskertaa: 38 € / kerta

- yli kymmenen opetuskertaa: 33 € / kerta

Mikäli ohjauskerralla on mukana useampi henkilö, hinta on yllämainittu + 8 € / lisählö / kerta (max 3-4 henkilöä).

Ohjeita yksityistunteihin liittyen:

1. Opettaja sopii kanssasi ennakkoon yksityistunnin ajankohdan ja kohtaamispaikan uimahallilla.

2. Saavuthan ajoissa paikalle. Maksa normaali sisäänpääsymaksu uimahallin kassalle.

3. Ota pukukaappia varten mukaan 50 snt kolikko. Käytössäsi ovat yleiset puku- ja pesutilat. Pukuhuoneissa toimitaan itsenäisesti, ellei muuta ole erikseen sovittu opettajan kanssa.

4. Peseytymisen jälkeen saavu uikkarit päällä opettajan kanssa sovittuun kohtauspaikkaan (lasten altaan reuna, hyppytornien edusta tmv.), tapaat opettajasi siellä.

5. Lasku yksityisopetuksesta lähetetään sovitusti yksityistunnin/-tuntien jälkeen.