Kuopiolaisille menestystä vesipallon Saukkoturnauksesta

29.9.2019

Kuopion Uimaseuran vesipallojunioreita oli 28.-29.9. mukana Jyväskylän Saukkojen järjestämässä juniorien vesipalloturnauksessa. Kuopiolaisista Sisu ja Aada pelasivat Jyväskylän Saukkojen E-juniorien joukkueessa, Iida Saukkojen D-joukkueessa ja Oula Porin Sentterien D-joukkueessa.

Turnauksesta kotiintuomisina oli E- ja D-sarjojen kultamitalit, 6 KuUS:laisten tekemää maalia, hienoja pelisuorituksia ja ennen kaikkea tärkeää pelikokemusta. Aadalle, Iidalle ja Oulalle kyseessä olivat ensimmäiset viralliset vesipallopelit.

Vesipallon junnuryhmään mahtuu vielä uusiakin pelaajia mukaan. Kokeilemaan pääsee veloituksetta, ota yhteyttä junnujen valmentajaan Idaan: puh. 044 982 8157 / ida.antikainen(a)kuopionuimaseura.fi