Kuopion uusi uimahallihanke etenee vauhdilla!

18.11.2019

Kuopion Uimaseuran Tua Turunen, Harri Turunen ja Veera Hakkarainen pääsivät vierailemaan uudessa Kuntolaaksossa ja tarkastelemassa uimahallihankkeen etenemistä Kuopion kaupungin ja Uimaliiton edustajien kanssa.

Uimahalli kierrettiin kokonaisuudessaan läpi ja päällimmäinen ajatus kaikilla oli "Wau!". Iso ja mahtava uimahallista ainakin on tulossa ja puitteet tulevat olemaan loistavat. Myös paljon keskustelua herättäneet saunat käytiin kurkistamassa. Toivommekin saunojille yhtä loistavia löylyjä kuin vanhassakin hallissa.

Uusi uimahalli luo loistavat olosuhteet kaikille vesiliikuntalajeille niin kilpaurheilun kuin harrastamisenkin näkökulmasta. Uimahallin yläkatsomo on 500-paikkainen ja suunnitteilla onkin järjestää kansallisia ja kansainvälisiä kilpailuja kaikissa Uimaseuran neljässä (uimahypyt 2020) lajissa.

Uimahalli- jäähalli-kompleksin rakennus on aikataulussa ja arvioitu valmistuminen on syksyllä 2020. Uinnin SM-kilpailut ovat suunnitteilla kesälle 2021.

Lue uutinen myös Uimaliiton sivuilta

Katso myös videot!

Kuopion Uimaseuran, Kuopion kaupungin ja Uimaliiton edustajat valmiina astumaan uuteen halliin! Kuva Ippe Natunen