Testiuinti 12.8.2020

6.8.2020

Testiuinti on suunnattu nuorille(n. 8-12.v), jotka haluavat aloittaa kilpauinnin syksyllä 2020, mutta oikea ryhmä on vielä hakusessa. Pääsäntöisesti testiuinnissa suositellaan kilpauinnin nuorten ryhmiä, mutta jos taidoissa on vielä parantamista, niin voidaan suositella myös käymään uintikursseja tai muutamia yksityistunteja. Testiuintejen tarkoitus ei ole löytää sopivaa uintikurssia, vaan tavoite on päästä testiuinnin kautta kisaryhmiin.

Uintiryhmään päästäkseen on osattava seuraavat asiat hyväksytysti:
- 100 metrin vapaauinti volttikäännöksillä ja ilman pysähdyksiä
- 25 metriä rintauintia kilpauinnissa hyväksytyllä tekniikalla
- rintauinnin käännös
- starttihyppy + liuku tai delfiinipotkut pintaan kädet edessä
- 25 metriä selkäuintia
- 15 metriä delfiinipotkuja tai perhosuintia

Testiuinnin suoritettua nuorelle kerrotaan suositeltu ryhmä, ja vanhemmille lähetetään sähköpostilla tietoa ryhmästä.

Ajankohta ja saapuminen

Testiuinti järjestetään keskiviikkona 12.8. Kokoontuminen tapahtuu Kuntolaakson uimahallin aulassa kello 17:00, jolloin annetaan ranneke ratavuorolle, opastetaan tie altaille ja neuvotaan missä siellä nähdään.

HUOM! Annetulla rannekkeella nuori on oikeutettu tulemaan ratavuorolle. Eli toisin sanoin, mikäli nuori haluaa tulla ennen testiuintia tai jäädä testiuinnin jälkeen uimaan, niin tällöin täytyy maksaa erikseen hallin sisäänpääsymaksu.

Ilmoittautuminen 11.8. mennessä

Ilmoittautumiset otetaan sähköpostilla vastaan. Kun teet ilmoittautumisen, niin otsikoi viesti "Testiuinti"

Kerro viestissäsi:
-Nuoren nimi
-Syntymävuosi
-Sähköposti(t) mihin haluat suositellusta ryhmästä lisätietoa
-Jos nuori, on ennen testiuintia, tai jää testiuinnin jälkeen uimaan

Sähköposti:
Kirsi Salmela