Toiminta jatkuu 1.6

20.5.2020

KuUS jatkaa toimintaansa koronatauon jälkeen 1.6 alkaen. 

Kevään peruuntuneet kurssit uidaan kesän aikana, ja mukaan mahtuu myös uusia uimareita.

Kevään kurssilaiset saavat ilmottautumisohjeet sähköposteihinsa, uudet pääsevät ilmoittautumaan perjantaista 22.5 klo 18 alkaen.

Kilpa- ja harrasteryhmien harjoitukset käynnistetään asteittain, ryhmäläisiä tiedotetaan ryhmäkohtaisesti tilanteesta.

Koronaviruksesta johtuvat toimenpiteet käytännöissämme kesällä 2020

Uimakouluissa ja kursseilla jokaisella kerralla kokoontuminen alkamisaikaan uimahallin pääoven edessä ulkona. Aulahenkilö suorittaa nimenhuudon ja ohjaa teidät pukuhuoneisiin. 

Ryhmäpukuhuoneet eivät alustavasti ole lainkaan käytössä, vaan kaikki vaihtavat vaatteet omiin pukukaappeihin jotka toimivat 50 sentin kolikolla, jotta voimme taata turvavälit (noin joka 4. pukukaappi on käytössä). 

Olemme porrastaneet ryhmien pukeutumis- ja suihkuajat niin että pukuhuoneessa tai suihkutiloissa on vain yksi ryhmä kerrallaan.

Uimakouluissa uimaopettajaa kannattaa odottaa oman pukukaapin luona jotta turvavälit säilyvät. Uimaopettajan mukana uimarit liikkuvat ryhmänä. 

Ohjeistamme ja pyrimme vahtimaan että uimarit eivät kosketa toisiaan. Uimaope tai valmentaja saattaa altaassa koskea opettaessaan lasta, mutta nämäkin kosketukset pidetään niin vähäisenä kuin mahdollista, eikä kosketusta tehdä hartioista ylöspäin.

Jokaiselle ryhmälle on varattu oma, reilu tilansa joten turvavälien pitäminen uima-altaassa onnistuu tilan puolesta mainiosti. Toki uidessa joutuu olemaan lähellä kaveria mutta opetustilanteissa uimareita ei laiteta aivan vierekkäin ja huomioimme kaikessa turvavälit niin hyvin kuin allasolosuhteissa on mahdollista.