Vesipallo

Vesipallojuniorit tarvitsevat lisää pelaajia!

Lisätietoa ryhmästä:

Sivuja päivitetään parhaillaan, palaathan myöhemmin tarkempia tietoja varten.

Toimintaohjeet liittyen koronavirukseen

Voimassa 15.8.2020 alkaen

Uimaseuran toiminnassa ja uimahallissa liikkuessa tulee noudattaa normaaleja hygieniaohjeistuksia.

Yskithän kyynärtaipeeseen ja pidät turvavälit sekä huolehdit käsihygieniasta.

Kaikessa ryhmätoiminnassa pyrimme pitämään ryhmät erillään toisistaan, ja esimerkiksi väliin jääneen harjoituksen korvaaminen toisen ryhmän mukana on toistaiseksi kielletty kaikilta urheilijoilta.

-        Tulethan harjoituksiin vain täysin terveenä.

-        Jos uimari on menossa koronatestiin tai odottaa testin tulosta, harjoituksiin tuleminen on kielletty.

-        Mikäli uimari on määrätty karanteeniin korona-altistuksen vuoksi, harjoituksiin tuleminen on kielletty.

-        Ulkomailta Suomeen palanneet henkilöt ovat tervetulleita harjoituksiin 14 vuorokauden päästä Suomeen saapumisesta.

Mikäli uimarilla todetaan koronan oireita harjoitusten aikana, hänet ohjataan pois harjoituksista syrjäiseen paikkaan odottamaan aikuisen valvonnassa että hänet tullaan noutamaan (lapset) tai poistumaan harjoituksista noudattaen turvavälejä matkalla ulos uimahallista.

Mikäli uimarilla on oireita, omaolo.fi -sivuston kautta voi tehdä tarvemäärityksen tarvitseeko mennä koronatestiin.

Jos uimarille tehdään koronatesti, ilmoitattehan siitä myös Uimaseuralle.

Jos uimarilla todetaan positiivinen koronatesti, siitä on ilmoitettava välittömästi Uimaseuralle jatkotoimenpiteitä varten (altistuneille ilmoittaminen).

Ilmoituksen voi tehdä toiminnanjohtajalle puh. 044-9881211 joko soittamalla tai viestillä (myös whattsapp).

Emme korvaa kurssikertoja, jotka jäävät käymättä yksittäisen uimarin osalta koronaan liittyvien rajoitteiden vuoksi. Mikäli kurssikertoja jää väliin useita koronatartunnan vuoksi, hyvitämme kurssikertoja normaalin sairastumistapauksen tapaan huomioiden koronan vuoksi päällä olevat rajoitukset.

Mikäli kurssikerta tai loppukurssi joudutaan perumaan koko ryhmän osalta, pyrimme korvaamaan järjestämättömät kerrat rajoitusten poistuttua.

TURVALLISIA HETKIÄ ALTAASSA!

Lisätietoja toiminnanjohtaja Tua Turuselta

tua.turunen@kuopionuimaseura.com

Kuopion Uimaseura

© Sonja Ovaskainen

Vesipallo Kuopiossa

Kuopiossa on pitkät vesipalloperinteet. KuUS:n mitaliputki vesipallon SM-sarjassa 1976-2006 hakee suomalaisessa palloilussa vertaistaan.

Seurassa on tällä hetkellä SM-sarjaa pelaava miesten edustusjoukkue sekä junioriryhmä.

© Sonja Ovaskainen

Mitä on vesipallo?

Vesipallo on nopeatempoinen olympialaji, johon tarvitaan uimataitoa ja -kuntoa! Palloon saa koskea vain yhdellä kädellä, mikä tekee käsittelystä haastavaa. Vesipallo on kova kontaktilaji, jossa pohjaan ei kosketa vaan vettä tulee "polkea" jaloilla, jotta pysyy pinnassa. Kenttäpelaajia on 6+1 ja hyökkäysaika on tehokas 30 s.