Vesipallon ilmoittautumiset ovat avoinna alla.

Kaikkien mukana olevien pelaajien on ilmoittauduttava mukaan.

Laskutus tapahtuu sähköpostitse syys-lokakuussa ja laskun voi maksaa osissa.

Muistathan lunastaa Uimaliiton pelaajalisenssin jos osallistut peleihin tai turnauksiin!

Lisätietoja ja lisenssin hankkiminen täältä.

©sonja ovaskainen

Seurassa on tällä hetkellä SM-sarjaa pelaavat naisten edustusjoukkue sekä A- ja B-juniorit. Harjoitusryhmät ovat Naiset, A/B ja C/D.

Kaudella 2017-2018 KuUs:n naiset pelasivat edustusjoukkueessa SM-sarjaa yhteisjoukkueella UiTa:n & JySa:n kanssa.

Naisten joukkue etsii koko ajan uusia pelaajia iloiseen joukkoonsa!

Juniorivesipalloilutoiminnan harjoitteluryhmissä on vilinää ja vilskettä ja nuoret ovat innokkaita harjoittelemaan ja kehittämään taitojaan. Tällä kaudella A-juniori-ikäiset (U20), B-junori-ikäiset (U18) ja myös nuoremmat harjoittelevat kolmesti viikossa.

Myös C-juniorit (U15) (00-01) että D-juniorit (U13) (02-syntyneet) ottavat tällä kaudella mukaan uusia pelaajia. B- ja C- junioreihin vaatimuksena on hyvä uimataito ja D-junioreihin riittää ison altaan uimataito.

Lisää tietoa joukkueista ryhmien omilta alasivuilta.

HUOM! PELAAJAT!  Jokaisen pitää hoitaa oma vakuutuksensa ja pelilisenssinsä Uimaliiton sivuilta! Myös ensimmäisen kerran lisenssin tarvitsevat! Muiden pitäisi saada maksulappu kotiinsa.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ !

NAISET

Marika Rissanen
rissanen.marika(at)gmail.com