Höntsävesipallo

Kaikkien halukkaiden on mahdollista päästä pelaamaan vesipalloa avoimille pelailuvuoroille, eli höntsävesipallovuoroille lauantaisin klo 17.30-18.30

Kaikille avoimilla vesipallon höntsävuoroilla harjoitellaan vesipallon perustekniikoita sekä ennen kaikkea pelataan! Vuoroille voi tulla ilman aiempaa kokemusta vesipallosta, lähtötasovaatimuksena on ainoastaan että pysyt pinnalla. Ikäraja höntsävuoroille on 15 vuotta.

Muistathan ilmoittautua höntsävuoroille ilmoittautumissivun kautta!

Syksyn höntsävuorot päivitellään tänne elokuussa.

Vuorot ovat seuran jäsenille veloituksettomia. Muille hinta on 3 e / kerta. Käteismaksu tasarahalla tai korttimaksu kokoontumisen yhteydessä. Vuoro järjestetään, mikäli ilmoittautuneita on vähintään 4.

Lisätietoja höntsävuoroista: puh. 044 982 8157 / ida.antikainen(a)kuopionuimaseura.fi