Naiset

©sonja ovaskainen
Kuvassa osa iloisesta joukkueestamme
©sonja ovaskainen
Rantavesipallon SM-pronssimitalistit kesällä 2017 Tampereen SM-viikoilla. Jyväskylän Saukkojen ja KuUs:in yhteisjoukkue.
©Sini Immonen

JOUKKUEEN ESITTELY

Joukkueemme koostuu eri-ikäisistä naisista, joilla kaikilla on yhtä kova pallonkiilto silmissään.

Treenimme koostuvat alkujumpasta altaan laidalla, uinnista, vesivoimaharjoitteista, polkemisesta, pallottelusta ja peliharjoitteista.

Kaudella 2017-2018 KuUS osallistui omalla joukkueellaan Impivaara Cupiin Turussa. Lisäksi KuUS:n naisia pelasi SM-sarjassa yhteisellä edustusjoukkueella UiTa:n & JySa:n kanssa. Yhteisjoukkueen kaulaan ripustettiin kauden päätteeksi hopeiset mitalit.

Kaudella 2016-2017 joukkue osallistui
Suomen Cup -turnauksiin sekä SM-sarjaan yhdessä Jyväskylän Saukkojen kanssa. Tällä yhteisjoukkueella napattiin myös rantavesipallon SM-pronssi kesällä 2017.

SM-sarjatasolla hopealle (2010, 2011) ja pronssille (2009 ja 2012) yltänyt naisten joukkue on kokenut viime vuosien varrella kovaa nuorennusleikkausta ja uudistumista.

Joukkueemme varainkeruu perustuu omakustanneosuuteen sekä erilaisiin talkootöihin.

HARJOITTELEMME

Niiralan uimahallissa

MAANANTAI

KESKIVIIKKO

TORSTAI
20.00 - 21.30

TULE PELAAMAAN!

Etsimme koko ajan uusia innokkaita pelaajia joukkoomme!

Jos kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä!

Marika Rissanen
rissanen.marika@gmail.com

Tai vaikka somekanavien kautta!

Tervetuloa seuraamaan:

Facebook @kuusvesipallonaiset

Instagram @kuusvesipallonaiset

Somekanavistamme saat lisää tietoa tästä hienosta ja kovasta lajista, joukkueen toiminnasta, peleistä ja treenaamisesta. Esittelemme myös niin uusia kuin kokeneempiakin pelaajia.

In English

Are you looking for a new hobby?  Kuopio Swimming Club is seeking new players to it's women's waterpolo team!
Join us to play this intense, fun & old olympic team sport!

We are training Mondays, Wednesdays and Thursdays 20.00-21.30 at Niirala swimming hall.
You are welcome to come and try for free!

Contact Marika rissanen.marika@gmail.com