Vesis-kerho

Vesis-kerho järjestetään Niiralan uimahallissa 14.1.-6.5.2019
Maanantaisin klo 18.50-20.00
(4.3. ei kurssikertaa, hiihtoloma, 22.4. ei kurssikertaa, pääsiäismaanantai)

Vesis on vesipallon esimuoto, jota pelataan jalat pohjassa ja helpotetuilla säännöillä. Vesis-kerho on tarkoitettu noin 6-9 -vuotiaille tytöille ja pojille. Lähtövaatimuksena on 5-10 metrin uimataito ja että osallistujan jalat ylettävät pohjaan lasten altaan syvällä puolella (syvyys 1 metri).

Kurssilla harjoitellaan uintia sekä vesipallon perustaitoja kuten pallonkäsittelyä ja ennen kaikkea pelataan. Kurssille voi osallistua myös muilla kursseilla harjoittelevat uimarit, talven ja kevään uinti- ja taitouintikurssilaiset saavat alennusta vesipallokurssille osallistumisesta.

Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme, jäsenmaksu on toimintakaudella elokuu 2018-heinäkuu 2019 30 euroa/henkilö, ja sen voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Kurssin hinta on jäsenelle 100 €. Samanaikaisesti toiselle uimaseuran kurssille osallistuville hinta on 55 €.

Kokoontuminen jokaisella kerralla aulassa klo 18.50. Ohjaajat hoitavat lapset "aulasta aulaan", eli auttavat lapsia tarvittaessa riisumisessa, peseytymisessä ja uima-asun pukemisessa, ja palauttavat kurssin jälkeen puettuna aulaan.

Lisätietoja Vesis-kerhosta: ida.antikainen(a)kuopionuimaseura.fi / 044 982 8157 (myös tekstari tai whatsapp)

Ilmoittautuminen avoinna alla olevan linkin kautta!