WP-kauppa

* Naisten vesipallobikinit TURBO

* T-paita (tekninen) Texas Bull

MARKKINAPUHE

Miksi kannattaa ostaa seuran vesipallosimmarit?

Turbon uimahousut ovat kaksinkertaista kangasta joka kestää lajin rasituksen ja jäljet. Kangas ei veny pidemmänkään käytön aikana, joten ne kestävät pitkään ja sinun ei tarvitse olla ostamassa uusia joka kuukausi tai kausi.

Tämä takia simmarit sopivat myös erinomaisesti seuran uimareillekin joille kilometrejä altaassa kertyy huomattavasti. Uikkarit ei eroa tavallisista treenisimmareista muuten kuin että ne on häikäisevän hyvän näköiset!!!

Seuran värien (seuralla on värit???) kantaminen on ylpeyden aihe meille kaikille ja siten saamme seuralle näkyvyyttä ulkopuolisten silmissä. Tumman sinisen ja turkoosin yhdistäminen vesipalloilijoiden väriksi on saanut hyvän vastaanoton ja varusteita onkin jo keretty kehua ympäri Suomea vesiurheilupiireissä!

Yhtenäisyyden tunne kisamatkoilla, turnauksissa, harjoituksissa sekä vapaa-ajalla luo lisää "me henkeä" ja samalla kasvattaa joukkomme henkistä vahvuutta (ja hieman saattaa saada vastustajia kateellisiksikin ;)

Joten nyt kipin kapin tilailemaan!

TILAUSOHJEET

* Tuotteita voi tilata milloin vain, mutta tilaus tehdään vasta kun tilauksia on tullut tarpeeksi. Pääasiassa teemme tilaukset syksyllä ja vuoden alussa.

* Ilmoita allekirjoittaneelle nimi, koko, kpl selkeästi s-postilla tai teksitiviestillä.

* Kun varaat, se on sitova varaus. Laskutamme vasta samaan aikaan kun teemme tilauksen, joten tuotteen/tuotteet saa vain kun on tilauksen maksanut

* Tulevaisuudessa tavoite saada lisää tuotteita seuran vesipallon tuoteperheesen!

* Tilaukset: linnusjanne@gmail.com / tekstiviestillä 050-5954 112

Täällä löydät myytävänä olevaa wp-kamaa. Uutta ja vanhaa.

Kun seura on tekemässä tilausta esim. Turbolta, tulee sivulle siitä ilmoitus ja ohjeet toimintaan.

Vanhat pallot myydään myös uusien alta täällä.

AJANKOHTAISTA:

TURBO- tilaus!

Teemme tilausta joukkueuimapuvuista.

Valikoimassa on KuUS:n kuosilla, miehille uimahousut sekä naisille vesipallouimapuku, uimapuku sekä bikinit.

Hinnat, kuvat sekä tilauslomake löytyvät tämän sivun alareunasta.

PDF-tiedostomiesten vesipallouikkari.pdf (76 kB)
hinta uikkarilla 40e
PDF-tiedostonaisten uikkarit.pdf (5.6 MB)
vesipallo 60e tavallinen Thin Strap 50e
PDF-tiedostonaisten_bikinit_turbo.pdf (6.5 MB)
hinta bikineillä 40e
MS Word -tiedostoTilauslomake.docx (12 kB)
toimi ohjeiden mukaan 16.4 mennessä!!